![]() |
Re: SuperNova de Brasov
-filler sau primer e tot aia acelasi lucru fac, la mine nu e cazul sa mai si degresez
-pentru degresat sunt anumite solutii speciale |
1 Attachment(s)
o poza de la mine. sper ca nu e nici o problema...
aici stai? |
cand ai facut poza ?
|
Quote:
|
in urma cu 2-3 ore. de ce?
|
cum de ai observat masina ? si tocmai acum cand e murdara si nearanjata :D
|
murdara? :)) mi se parea bec... serios. a mea din visiniu deschis e aproape maro...
cum am observat-o? simplu... la geamurile de la parter, care se vad in poza, e apartamentul bunicii mele. de aia te-am si intrebat daca stai acolo, ca nu-mi amintesc sa mai fi vazut masina. |
biletelul de la stergator tot de tine era lasat ?
|
|
5 Attachment(s)
amortizoare intarite, arcuri fata -2 spire, rulmenti directie noi, saptamana viitoare urmeaza sa cobor si spatele
|
Quote:
|
Quote:
|
A coborat perfect fata cu 2 spire taiate.Bravo ,bine lucrat!
P.S. amortizoarele decat le-ai intarit sau le-ai si scurtat? P.S.2 cat % le-ai intarit pe comprimare si decomprimare? |
uuuuuuuh...ft bine arata cu fata jos,pe spate tot 2 spire o sa tai?niste distantiere nu pui,sau alte jante...?bafta!
|
Amortizoarele sunt pana la 30% intarite pe comprimare iar destinderea mai mult sunt foarte tari pe destindere, nu se mai ridica deloc botul la plecarea din loc si tine masina sa nu se ridice in curbe fiind destinderea tare, am mers si pe drumuri denivelate si se comporta bine, imi place
As mai face eu multe, am destule idei, dar bugetul e limitat, sunt student si nu am un job deocamdata, am mai avut si un incident neplacut in care am reusit sa o avariez pe partea stanga si asa mi-am risipit toata rezerva monetara, a fost putin sifonata dar am schimbat tot ce a fost afectat ca sa iasa bine |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning