![]() |
Re:
Quote:
Ps Urmatoarea 28 Ianurie :!: |
aha.....macar sa-mi aduca lapte :lol: :lol:
|
Mmm... Lapte! Vreau si eu? E vaca de la La Dorna? :lol:
|
nu e La Dorna e FULGA :lol:
|
Intalniri
am fost in iasi la intalnirea de masini unde se zicea ca o sa fie calumea,dar nu a fost nimic special absolut nimic din aproape 15 masini cate eram la palatul culturii au ajuns in fortus aproape numai 6,abia astept sa vin acasa sa vad cum e. si mei marius am vazut ca prinzi iar abtipilduri pe masini preau si eu si cu ciprian asa ceva si poate si dragos si bafta in continuare
8) |
lasa andrei ca-ti pastrez niste lapte. daca se strica....cand ne vedem data viitoare am sa vin cu o cutie de lapte LA DORNA. :lol: :lol:
|
Re: Intalniri
Quote:
|
CRy_STy:Care ai fost ma?Cu ce masina?!?
am fost cu o solenza albastra cu nr de bacau dar vad ca ai poze numai de la palat de la fortus nu ai nimic |
Re: Intalniri
Quote:
|
Re:
Quote:
Am film!Dar doar l`am scos de pe camera!Inca nu l`am editat!Diseara-maine va fi pus!Esti si tu putin acolo,dar nu prea ...ai facut show :) ! |
Intalnire
da marius eu sunt,lasa ca am sa vad eu vb cand ne vedem.
|
CRy_STy:Am film!Dar doar l`am scos de pe camera!Inca nu l`am editat!Diseara-maine va fi pus!Esti si tu putin acolo,dar nu prea ...ai facut show !
da ai dreptate nu prea am facut show dar poate datqa viitoare o sa fie altfel |
am auzit k a iesit marpha sambata...
imi pare rau k nu am putut ramane, dar a fost ziua prietenei mele si am cam avut de alergat... |
lasa. nui nika. dar data viitoare o sa te legam de noi.
|
Sambata asta nu vin la intalnire ca am examen :cry:
De acum o perioada voi lipsi ca Sambata si Duminica am examene. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning