Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - pushtiu_timisoara (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/117479-e46-pushtiu_timisoara.html)

gelu_r 26-10-09 18:42

Re: E46 - pushtiu_timisoara

masina asta e a lu CAIUS intreaga... si pozele asemanatoare si tot.. pana si capacul de la rezervor e copiat..

Frumoasa masina , nici mie nu imi place bara ,buna treaba ai facut cu stopurile alea pe led... alea negre dadeau a e46 ne inmatriculat :D

brandex 27-10-09 00:14

Quote:

Originally Posted by adi_balan83 (Post 2751882)
m-am gandit la chestia asta, sa pun o bara de ///M de plastic,am avut si ocazia sa iau una originala la 250 e, dar majoritatea care si-ai facut cate ceva pe la masina si-au pus bara respectiva. Am vrut sa fie putin altfel. Probabil o sa o schimb daca o sa mai prind ceva la pret ok si sa am si dinero in perioada respectiva.;)
Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi...

Si inca o poza de aseara, pacat ca era murdara :???::

cea de M3 originala nu merge la tine, e mult mai lata, daca vrei una de plastic, replica de M3 din ABS la pret bun da un semn. Niste rame de proiectoare e la Hamann si niste splitere de CSL si faci ceva frumos

adi_balan83 27-10-09 08:51

gelu_r... prima data cand am vazut cum si-a facut caius capota, mi-a placut mult, in rest am facut ceea ce oricine si-ar fi facut: suspensii, stopuri, jantele le aveam, capacul de la rezervor Caius mi-a dat ideea cu veveritza... daca pun bara de ///M, atunci o sa semene si mai mult :???:. si de poze, avem acelasi fotograf :D

brandex... de-mi un pm cu pret la ce ai spus tu, sa-mi fac o idee ;)

Staticyoo 27-10-09 19:06

salut am si eu un prieten care e interesat de eleronu ala lat de il avea TM 22 UPS
de unde la luat si cat a costat mersi anticipat ...

adi_balan83 28-10-09 10:07

l-a luat de la cineva care din pacate nu mai avea cand am vrut sa imi iau, dupa ce l-am pierdut pe cel de la Caius. Si nu mai stiu cat era exact, in jur de 70-80 e

EmyM6 28-10-09 14:34

felicitari pentru transformarea adusa masini...

tudyyyyy 29-10-09 03:38

in primul rand vorbim de un ''BMW'' 316!!! adica ''BMW'' k aspect...masina lenesa si costisitoare k tehnica!!!
parerea mea e k inainte sa'ti bagi banii intr'o masina uitate ce fel de masina ai!
masina ta e orice dar nu ''BMW'' ,adica arata bine te simti bine k ai''masina in 3 litete(BMW)..dar nu merge delooc...am avut si eu odata un 318 si nu am stiut cum sa ma scap de el deoarece sunt niste masini foarte proaste la partea motor..adica nu trag DELOC si consuma foarte mult!!! daca era un 320i macar,altfel ma uitam la masinutza ta! ;) schimb'o sau lasa'te de sportul BMW!

soosy 29-10-09 08:58

Quote:

Originally Posted by tudyyyyy (Post 2760856)
in primul rand vorbim de un ''BMW'' 316!!! adica ''BMW'' k aspect...masina lenesa si costisitoare k tehnica!!!
parerea mea e k inainte sa'ti bagi banii intr'o masina uitate ce fel de masina ai!
masina ta e orice dar nu ''BMW'' ,adica arata bine te simti bine k ai''masina in 3 litete(BMW)..dar nu merge delooc...am avut si eu odata un 318 si nu am stiut cum sa ma scap de el deoarece sunt niste masini foarte proaste la partea motor..adica nu trag DELOC si consuma foarte mult!!! daca era un 320i macar,altfel ma uitam la masinutza ta! ;) schimb'o sau lasa'te de sportul BMW!

a ta ce ii?avion?! iata a mai aparut un om care si-a facut primele 2 posturi si deja ii BATMAN...ia prezinta tu masina ta cu motor de reactor si atunci mai vorbim,nu stiu ce treaba ai tu ca are el motor de 1.8
daca esti manica de cai,toata lumea asa trebuie sa fie?!dar bine ca mai exista si oameni de astia,ca fac bani gramada pentru industria petrolului,baga mare si multi km daca vrei putem rezolva o remorca si atasam in ea un recipient de minim 100l sa faci si tu vreo 400-500km fara sa te opresti

RoByNeT 29-10-09 12:14

Quote:

Originally Posted by tudyyyyy (Post 2760856)

prietene ... fa`ne un favor si du`te pe site`uri dalea pentru femei cu farduri si tampoane. ( asta e pentru faza cu daca era 320i bla bla cu ce e bolduit ) se vede din start ca esti un ingust la minte. nu o sa ma apuc sa iti povestesc eu tie in ce parte se incadreaza masina si pentru ca e modificata and so on ... nu meriti ... si asa ca idee tot 316i am si eu si te asigur eu pentru ce am eu nevoie e mai mult decat perfect ... daca e sa ne intalnim pe undeva sa imi zici sa iti cumpar un bilet de autobuz sa te dai o tura.... doar te rog civilizat acum ... sa cauti sa faci posturi in alta parte. Asa ca nu mai cauta sa ii strici topicul baiatului. ms. pa.

PS: pentru moderatori, asta nu e deloc o parere ( nu sunt genu sa nu las omu sa se dea cu parerea ), m`am saturat deja de toti negativistii si toti invidiosii care merg cu roaba si cu pe josul.

JhonnCBR 29-10-09 12:35

Frumoasa masina :D:lol::D, misto proiect, sa o ti tot asa ca a iesit "piesa " de masina, si treaba cu HP sa ii lasam pe altii mai "tari" ca noi ,astia cu motoare mici :lol::lol::lol:, .....8)

Marian_nebunu 29-10-09 12:35

TUDDY frate vezi ca masina ta,are toata autobanda din Germania facuta cu 250 la ora si cu remorca plina de motociclete in spate,nu stiu cat te mai tine p tine acel motor,mai ales ca fostul propietar a mers fara debitmetru cu ea,asa ca bafta si o sa ai in ce sa bagi bani,vad ca iti bati joc de altii aici pe forum si tu ai o masina care a vazut mai mult cox decat masina lui Haiu :) asa ca abtinete de "aberatii" gen 4 pistoane si bla bla bla
dute pe alt topic nu aici, aici este sectiunea BMW,nu sectiunea 6PISTOANE:)

adi_balan83 29-10-09 13:18

ms mult baieti pt "interventie". nici eu nu o puteam spune mai bine.
cat despre tine tudyyyyy..... asta e o parere de-a ta si nu am de gand sa incerc sa ti-o schimb. mi-am personalizat putin "masina in 3 litere" pe care o am si de care sunt multumit cum merge/trage. nu am nevoie de mai mult. si chiar nu mi-e rusine cu ea. este apreciata si asa, chiar daca nu are 300 de cai.
bafta cu bolidul tau.

Marian_nebunu 29-10-09 20:10

Quote:

Originally Posted by adi_balan83 (Post 2761826)
cat despre tine tudyyyyy..... asta e o parere de-a ta si nu am de gand sa incerc sa ti-o schimb. mi-am personalizat putin "masina in 3 litere" pe care o am si de care sunt multumit cum merge/trage. nu am nevoie de mai mult. si chiar nu mi-e rusine cu ea. este apreciata si asa, chiar daca nu are 300 de cai.
bafta cu bolidul tau.

ce bolid ma,ca nici cai nu mai are,ejti nebun,are ponei putere,s-au dus caii acelei masini de pe vremea cand o avea fostul propietar care imi este vecin,acum omu recent a dat un seria 7 cu motor de 4.5 cutie "manuala:X" si a luat mercedes clk kompresor....bine inteles tot la tavalit...e hingher mare omu :D

zaetz 31-10-09 11:38

Quote:

Originally Posted by adi_balan83 (Post 2761826)
bafta cu bolidul tau.

lasa adi sa nu crezi toti...smecherasii astia...

tu iti faci planul si gata lasa-i sa vorbeasca muuult si prost :)

Staticyoo 31-10-09 16:29

tudyyyyy ..parerea mea baiatule ca esti cam in plus pe aicia foarte in plus ....
omul merita tot respectul din lume felicitarile mele pt efortul adus care inseamna $$$ dar nu in ultimul rand pt. pasiunea numita in 3 litere B M W
e plina Romania de asazisi "fani" sa nu le zic " fane " :)) bmw
Man bafta in continuare cu proiectul tau ...

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning