![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
masina asta e a lu CAIUS intreaga... si pozele asemanatoare si tot.. pana si capacul de la rezervor e copiat..
Frumoasa masina , nici mie nu imi place bara ,buna treaba ai facut cu stopurile alea pe led... alea negre dadeau a e46 ne inmatriculat :D |
Quote:
|
gelu_r... prima data cand am vazut cum si-a facut caius capota, mi-a placut mult, in rest am facut ceea ce oricine si-ar fi facut: suspensii, stopuri, jantele le aveam, capacul de la rezervor Caius mi-a dat ideea cu veveritza... daca pun bara de ///M, atunci o sa semene si mai mult :???:. si de poze, avem acelasi fotograf :D
brandex... de-mi un pm cu pret la ce ai spus tu, sa-mi fac o idee ;) |
salut am si eu un prieten care e interesat de eleronu ala lat de il avea TM 22 UPS
de unde la luat si cat a costat mersi anticipat ... |
l-a luat de la cineva care din pacate nu mai avea cand am vrut sa imi iau, dupa ce l-am pierdut pe cel de la Caius. Si nu mai stiu cat era exact, in jur de 70-80 e
|
felicitari pentru transformarea adusa masini...
|
in primul rand vorbim de un ''BMW'' 316!!! adica ''BMW'' k aspect...masina lenesa si costisitoare k tehnica!!!
parerea mea e k inainte sa'ti bagi banii intr'o masina uitate ce fel de masina ai! masina ta e orice dar nu ''BMW'' ,adica arata bine te simti bine k ai''masina in 3 litete(BMW)..dar nu merge delooc...am avut si eu odata un 318 si nu am stiut cum sa ma scap de el deoarece sunt niste masini foarte proaste la partea motor..adica nu trag DELOC si consuma foarte mult!!! daca era un 320i macar,altfel ma uitam la masinutza ta! ;) schimb'o sau lasa'te de sportul BMW! |
Quote:
daca esti manica de cai,toata lumea asa trebuie sa fie?!dar bine ca mai exista si oameni de astia,ca fac bani gramada pentru industria petrolului,baga mare si multi km daca vrei putem rezolva o remorca si atasam in ea un recipient de minim 100l sa faci si tu vreo 400-500km fara sa te opresti |
Quote:
PS: pentru moderatori, asta nu e deloc o parere ( nu sunt genu sa nu las omu sa se dea cu parerea ), m`am saturat deja de toti negativistii si toti invidiosii care merg cu roaba si cu pe josul. |
Frumoasa masina :D:lol::D, misto proiect, sa o ti tot asa ca a iesit "piesa " de masina, si treaba cu HP sa ii lasam pe altii mai "tari" ca noi ,astia cu motoare mici :lol::lol::lol:, .....8)
|
TUDDY frate vezi ca masina ta,are toata autobanda din Germania facuta cu 250 la ora si cu remorca plina de motociclete in spate,nu stiu cat te mai tine p tine acel motor,mai ales ca fostul propietar a mers fara debitmetru cu ea,asa ca bafta si o sa ai in ce sa bagi bani,vad ca iti bati joc de altii aici pe forum si tu ai o masina care a vazut mai mult cox decat masina lui Haiu :) asa ca abtinete de "aberatii" gen 4 pistoane si bla bla bla
dute pe alt topic nu aici, aici este sectiunea BMW,nu sectiunea 6PISTOANE:) |
ms mult baieti pt "interventie". nici eu nu o puteam spune mai bine.
cat despre tine tudyyyyy..... asta e o parere de-a ta si nu am de gand sa incerc sa ti-o schimb. mi-am personalizat putin "masina in 3 litere" pe care o am si de care sunt multumit cum merge/trage. nu am nevoie de mai mult. si chiar nu mi-e rusine cu ea. este apreciata si asa, chiar daca nu are 300 de cai. bafta cu bolidul tau. |
Quote:
|
Quote:
lasa adi sa nu crezi toti...smecherasii astia... tu iti faci planul si gata lasa-i sa vorbeasca muuult si prost :) |
tudyyyyy ..parerea mea baiatule ca esti cam in plus pe aicia foarte in plus ....
omul merita tot respectul din lume felicitarile mele pt efortul adus care inseamna $$$ dar nu in ultimul rand pt. pasiunea numita in 3 litere B M W e plina Romania de asazisi "fani" sa nu le zic " fane " :)) bmw Man bafta in continuare cu proiectul tau ... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning