![]() |
Re: SOUTH'S RACERS motorsport club
eu nu eram daniele presidente trebuie tras de urechi ca te-au lasat in urma dar daca vrei luam un cablu de tractare si ne facem de cap cu el la prima plecare:-)
|
eu unu am depasit coloana ca nu mai puteam de nervi,sa mergi 40 km la ora si nu depasea nimeni.dar te-am asteptat daniele in parcare;)
diseara pun si eu pozele pe net,l-am surprins pe daniel pe a1 cu 150 km/h dc nu mai mult. |
Oricum...felicitari NPA pentru buna portiune pe A1 (de la intoarcere) in care ai fost cap de coloana.....saraca masina.
|
37 Attachment(s)
cateva poze de la slatina si de pe drum;)
si felicitari pt S R Y care a obtinut un loc 2 la a1. |
4 Attachment(s)
si cateva clipurii.
|
marfa poze da cine doarme pe masina mea?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca 2 poze cu pisi si cu mine;)
|
in primul rand va salut pe toti membri..cu parere de rau va anunt ca eu nu mai fac parte din acest club mi-a facut placere sa fiu cu voi in club,mult succes in continuare in activitatile voastre...iar dog cand termini masina dami si mie un tel ca sunt curios cum o sa iasa... valabil si pentru melcu bineinteles daca vrea...:sad::sad::sad:
|
daca va uitati bine la inceputul acestui topic cand la deschis DOG prezinta foarte frumos acest club ,,,niste prieteni pasionati de masini,,,masinile sunt si acum dar prieteni mai sunt si aia doar ca te simti prost cand tu afli intotdeauna ultimul ce ar trebui sa afli primul si cand vezi ca se iau hotararile intotdeauna dupa ce pleci u de la intalnire si multe alte cacaturi ....dar nu sunt in masura sa critic pe nimeni asa ca dinou va salut si mult succes in activitate....the last mesage
|
RESPECT DOG
|
pacat ioane :D atat pot sa zic ... decat sanatate si numai bine :D si fericire :D te pupa fratele tau pletos :*
|
Quote:
respectul este reciproc. |
6 Attachment(s)
inca cateva poze de la slatina;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |