![]() |
am vorbit cu Stefan si a zis ca e posibil sa se anuleze intalnirea de pe 6 noiembrie(duminica ora 14:00)
|
ba venim nu o anulati
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: NU FITI NEBUNI |
Nu se anuleaza nimic ...... noi venim .... Intalnirea de Duminica 6 noiembrie ora 14:00 la ODN se va face
|
as
Ok, duminica 6 noiembrie ora 14:00 la ODN, pe cei care vin din iasi, bacau, etc ii intampina cineva sau ne intalnim direct la ODN?
|
deci intrebare!! mai vine cineva maine la int? sau nu o mai facem?? ca deja vad ca nu s-a mai dat nici un semn!! raspundetzi ca sa stim ce facem maine! ar fi bine sa veniti sa vedetzi majina lui stefan... adica noua lui majina :) toyota supra:)
|
Re:
Quote:
HELLO |
Baieti, hai ca deja ati deraiat cu discutia. Daca tot ati zis ca facem pe 6, atunci facem pe 6. Asa ca sa fiti prezenti in numar cat mai mare, sa nu dezamagim pe cei care vin de la distante mari, si nu in ultimul rand sa nu ne dezamagim pe noi, ca nu suntem in stare sa facem o intalnire de mare amploare sa iasa bine. Asa ca pieptul sus, trageti aer in piept si sa speram la ce e mai bine si o participare cat mai numeroasa atat din celelalte judete cat si de la noi din oras. :twisted: V-am pregatit si o mica surpriza, sper sa va placa :twisted:
R3SP3KT si ne vedem maine , de fapt azi, la ora 14 la peco ODN ! |
Intalnirea se va face astazi 6 Noiembrie ... Toti membrii clubului se vor intalni la benzinaria ODN la ora 14 sunt asteptati absolut toti membrii
|
Azi a fost ....nam cuvinte.....a fost una reusita ... :peace: .... nu am fost la Bacau ... si de aia nu pot face o comparatie ......oricum ... cred k lea placut multora .... si a fost destul spectacol :D :dance: :pelvic_th :tenisclap
|
Asteptam poze ... de la baietzii din Bacau ... dar si de la cei din SV :D
|
1 Attachment(s)
stiu ca suntetzi nerabdatori asa ca, pun eu primele poze pe forum, si ii rog si pe ceilalti sa puna si eu...
|
POZE! POZE! POZE!POZE! POZE! POZE!POZE! POZE! POZE! :lol:
|
5 Attachment(s)
....
|
5 Attachment(s)
...
|
5 Attachment(s)
....
|