![]() |
Re: masina mea Mitsubishi evo IX
Acum sa-i vedem pe "rivalii" nostri ce mai fac.......:):):):)
BLB vs MUU pe cand????? |
Sa fie intr-un ceas bun !
2011 o sa fie un an crancen de tare :twisted: Craciun fericit ANONYMOUS ! and all ! |
Felicitari echipei care a lucrat la aceasta masina ! Racing Nick, SKN,Edu Stan ! a mers mult mai repede treaba ! si am mers si eu cu masina acum ! merge si se aude foarte bine !
Pentru anul viitor ,competitional ii urez posesorului sa fie un an mult mai norocos !!! si speram sa il vedem pe cele mai inalte trepte ale podiumului ! Sper ca Baluba , sa multumeasca Asociatie Club Sportiv ANONYMOUS Motorsport ca nu a fost exclus in perioada de relax!:))) (glumesc) Nu imi vine sa cred cat de repede si bine pot lucra unii ... si cat incet si prost lucreaza altii !!! Felicitari Edu Stan ! si eu il recomand :D si eu mi-am facut una alta pe la service-ul lui! Pt lista celor care vor sa il provoace pe baluba ,asteptam Programari la 89.89.086 (tarif 2 euro/min) Lista Provocarilor o sa fie publicata in Monitorul Oficial ! |
7 Attachment(s)
Baluba-mobilul..:):):):):)
|
Baluba scz ,da am inteles ca masina a ajuns pe mana unor profesionisti,da totusi unde este masina ,s-au ce se mai aude de ea ,nu s-a mai auzit nik de ea de ceva vreme ,ms si scz ca te intreb
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Isi va face aparitia...in curand speram....daca nu,la primele legaleeeeee :)
|
cu siguranta se aude cand iese !!!:D in principiu nu mai este de lucrat mult la ea... mici retusuri ! dar baluba momentan a mai intrat in 2 proiecte ... in ziua de azi nu e usor cu un proiect dar cu 2...cu siguranta anul acesta la legale avem EVO IX BLB la start !din fericire prieteni vor fi fericiti pt evolutiile lui ...iar dusmani vor fi suparati rau de tot !!!:)))noi cei care am urmarit proiectul mai de aproape suntem cu ideile amestecate cate chestii am vazut ca au fost puse pe aceasta masina !
|
hai baluba pareri. sti ca tre sa o vad live cum merge:shock:
|
felicitari proprietarului si celor care au lucrat la aceasta masina!
|
chiar asa,felicitari,e gata?ca nu am auzit sa fi fost la tulcea?daca e gata,sigur scoate 10sec la cat a stat in garaj.multa bafta cu muu
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning