![]() |
Re:
Quote:
|
eu am vreo sansa sa trec?
|
cu grija da
|
de obicei nu fac asta dar acum merg pe mana !oricum plec mai devreme ca sa am timp de ocolisuri! :lol:
|
in spotul de pe tv.... ora e data ca fiind 13:00......probabil n-au apucat sa modifice ora. Va fi cam nasol pentru cei care se iau dupa tv :):)
|
...ce vreme de ***!!....se mai tine cursa..??
...si pana la urma incepe la 13 sau la 15 ?? :peace: |
Re:
Quote:
in dulcele spirit romanesc organizarea va fi de toata jena ... sunt oameni care au venit la ora 12 ca de ... incepe la 13 ... tipic romanesc si de toata jena ... sper sa vina ploaie sa spele proasta organizare (ca la mare a fost cat se poate de proasta \"ba\" ca sa citez pe domul mare cu barba si 206RC care vorbeste la microfon in timpul curselor ...) Cele mai bune curse raman alea de pe kiselef noaptea (chiar sunt enervat la ora asta din cauza proastei organizari) |
Re:
Quote:
|
Eh, s-a inceput la 16 si ceva...
E bine...k am ajuns pe la 13,3o :x :x :x A, intrarea au platit-o doar \"fraierii\" care au intrat cand s-a dat drumul. Printre ei...si eu... |
Re:
da...dupa 16.30...nu mai era nimeni sa ceara bilete...
si s-a inceput la 16.00 pentru ca au asteptat jandarmeria cu gardurile. |
Nu, nu, nu... La ora 16 ne-au dat drumul (inauntru) si la ora 17 s-a dat drumul grupei B parca...
Si cica dupa 17:30 nu mai exista intrarea... Deci... Astia care au dat banu' (printre care si io :oops: ) au vazut acelasi lucru ca si cei intrati pe mocka... :P :P :P Amuzant, nu gluma... Dar nu cred ca s-a vaitat cineva c-a dat banii... Desi, io unul am cam facut foamea... :P :P :P |
eu cu bishop cu c00bra .. ne-am luat mare tzeapa , toti stiam de ora 13:00 ce-am zis noi merem de la 12 ca baietii ca sa prindem locuri in parcare... :) de nu s-a schimbat ora si ziua... de nu mai stiam de mine.. :)
|
S-a intrat si la inceput fara bilet..... ca eram cu inca 2 prieteni.. si cand au deschis poarta sa se intre ne-am dus sa intram cu 50 de mii in mana....ca nu luasem inca bilet.... aia 2 cu care eram au intrat fara sa-i intrebe nimeni nimic si nici sa dea vreun ban... si cand sa intru si eu.. au inchis poarta ca sa se intre pe cealalta parte.... :) si eu a trebuit sa iau bilet..
si cu ora a fost tare ca toata ziua la radio au fost reclame in care se zicea la 13... eu am mers pe ce s-a zis pe site... si n-am asteptat decat de la 2jumate.... |
Re:
Quote:
v-am intalnit pe voi...ca altfel... |
da bajete si tzine minte ca eu cu bishop ne-am culcat la 5 jumate vineri :) ne-am sculat la 11 30 ca baietii... ca sa intram la 3:30 , sa inceapa la 16 30 totusi a meritat :) cred
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning