![]() |
Re: 2009 PORSCHE Summer Trip
...ok ne-am lamurit poti sa inchizi si topicu asta pt ca vad ca ai o placere deosebita in a inchide topicurile.
|
Re: Intalnire Porsche 2009
pai stai putzin...ce mai e de discutat? cand v-atzi tras pe cur cand era vorba de 200 de lei de benzina...?
si nu potzi sa zici ca vai doamne ne-a luat pe nepregatite...s-a anuntzat...s-a discutat si votat...si in final am ramas sa merg eu&pcontab si issues&sorin.... |
Quote:
doar aradul e aproape de oradea si e cam aceeasi distanta pana la sibiu nu am propus Baile Felix noi ne putem intalni la moneasa/AR sau la Felix/BH macar asa stiu ca pot sa ma ocup de masina life is a bitch, deci .......... iti trebuie bani sa o platesti!!! |
e lamurita treaba . data viitoare se stiu cei pe care se poate pune baza.
|
Quote:
|
Salut!
As merge si eu la Sibiu dar nu pot ca ma pregatesc de NUNTA asa ca propun o INTALNIRE UNICA in Bucuresti pe 25 iulie ora 17 in Colentina unde toti cei care doresc pot participa la insotirea mirilor ( BASIL) de la Biserica la Local ( se va filma si se vor face poze). Pana in prezent suntem 5 Porsche. |
Quote:
|
1.kBSTYL
2.aapofis 3.Cristi 4.Black 5.Silver |
vb si cu alex ca poate vine si el, vin si eu cu el si facem o parada cu 7 exemplare! :)
|
cum am facut la sibiu
|
Quote:
deci nu mai ironiza aiurea pe aici! pa |
n-am fost pt ca nu aveam un Porsche atunci si din cauza unora care s-au fofilat au avut altii de peirdut !!
|
avand in vedere ca topicul asta e cel mai tare e calr ca exista un interes real pt intalnirea asta
problema e ca toti trebuie sa renunte la ceva personal pentru a participa, lucru care nu acceptat in totalitate |
astia 5 vin sigur nici nu se pune problema
|
Suntem 7
6. sir kid 7. Cata posibil 8 cu Cristocea dc e liber. Suuperrrrr:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning