Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furios IV (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/115783-concurs-castiga-invitatie-2-persoane-2-postere-filmului-fast-and-furios-iv.html)

VW Power 25-03-09 17:03

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

4 TUNING 4 ADRENALIN 4 TUNING 4 YOU 4 TUNING 4 ME

sparly 25-03-09 17:14

Re: CONCURS: Castiga o invitatie de 2 persoane si 2 postere ale filmului Fast & Furio

Unde cap nu e ,exista 4tuning
2cars 4tuning
Ca e frig sau ca e ploaie 4tuning e singura scapare

marian_tgv 25-03-09 17:38

www.4tuning-center.ro ; www.performance-tuning.ro sau www.4tuning-performance.ro ; www.4tuning-guide.ro sau www.4real-tuning.ro :D

4tuning - Tot ce misca in lume despre masini!
4tuning - Nu poti trece neobservat!

TheFasterMan 25-03-09 17:49

4tuning-addicted to 4tuning....
4tuning-cea mai mare comunitate virtuala a pasionatilor de auto din Romania

cca_golf 25-03-09 17:56

mai încerc una :-) 4tuning....cel mai bun în materie de tuning !
:oops:

nsl_iuli 25-03-09 17:58

4tuning, comunitatea unde vezi, iti cumperi sau vinzi si modifici masina care iti place.
Nu e doar tuning, e un stil de viata!

cami19ro 25-03-09 18:01

BE YOU ,BE 4TUNING !!!
FII TU ,FII 4TUNING !!!
4TUNING,4YOU !!!

sir_sanjei 25-03-09 18:14

desi nu imi place sa plagiez si nu vreau sa starnesc discutii o sa fiu scurt. ar trebuii folosita o fraza a unui om ce sa stins din pasiune pt masina, un om care a contribuit destul de mult la dezvoltarea tuningului.
" Strada e pt a merge, nu pt a alerga" sau ceva de genu nu mai retin exact.
si in engleza" street is for riddin' not for racing" desi eu sunt potin impotriva folosiri unui slogan in alta limba ca doar suntem romani in pana mea.

RoByNeT 25-03-09 18:19

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 2182716)
desi nu imi place sa plagiez si nu vreau sa starnesc discutii o sa fiu scurt. ar trebuii folosita o fraza a unui om ce sa stins din pasiune pt masina, un om care a contribuit destul de mult la dezvoltarea tuningului.
" Strada e pt a merge, nu pt a alerga" sau ceva de genu nu mai retin exact.
si in engleza" street is for riddin' not for racing" desi eu sunt potin impotriva folosiri unui slogan in alta limba ca doar suntem romani in pana mea.

+1 am vrut sa zic si eu dar am zis sa nu fac off`topic aiurea cum fac acum :)))

cami19ro 25-03-09 18:25

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2182731)
+1 am vrut sa zic si eu dar am zis sa nu fac off`topic aiurea cum fac acum :)))

si "4 tuning" unde este?doar asta e ideea,nu?

julaikos 25-03-09 18:44

tot ce misca in lumea auto
4tuning , lumea ta auto
4 tuning , universul tau auto.

D0ryN 25-03-09 18:56

4Tuning

1. Tuningul incepe aici
2. We live for tuning
3. Traim 4Tuning

ranek 25-03-09 19:04

Slogan

4 Tuning - tuning at it's very best .

cami19ro 25-03-09 19:21

Ceva top the best pana acum?Nimik?

barmarielvi 25-03-09 19:43

am si eu 3 propuneri :D

Important este s participi :lol: dak si castigi :-P insemna k ai "suparat" pe cineva :lol:

1***cu masina mai aproape de perfectiune

2***despre masini la superlativ

3***your car to another level

se poate folosi si doar o parte din sugestii::D

All times are GMT +2. The time now is 02:01.

- Copyright 2026 4Tuning