Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11573-barbatzi-intretinuti-femei-parerile-voastre.html)

Eugen_TL 21-02-06 21:13

se intampla si la case mai mari .... :D daca sareai la el la bataie si chema politia beleai barosu :D :D :D ! sa revenim on : un lucru e sigur si anume ca iubita trebuie sa fie numai a ta nu a tuturor :wink:

aleks 22-02-06 16:37

da, dar sa te tina pe banii ei si tu sa fii trantor?
sau nu poti sta asa?

Eugen_TL 22-02-06 22:12

aleks daca intrebarea era adresata catre mine iti raspund cu toate ca am mai zis \" eu nu suport sucul sa mi-l plateasca pai sa mai stau si ca vitelul\" ///

Psycho 23-02-06 00:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
da, dar sa te tina pe banii ei si tu sa fii trantor?
sau nu poti sta asa?

watch me :)

Psycho 23-02-06 23:58

asa hai k nu am ce face si va scriu povestea .. nu o sa`i spun numele ptr k tov mea il cunoashte si sper sa nu se sparga :P asa ..

deci omul a bagat taximetrie .. de ceva timp .. in vara a cunoscut o tipa pe la vre`o 40 si ceva de ani buna .. ok ... cu bani ... cu relatii cu de toate .. tipa a fost casatorita acum e despartita .. are casa .. are un 307 ... are si o fata :twisted: care insa nu sta cu ea ... prietenul asta al meu merge cam 1 data la 2 saptamani la ea .. sta de vineri pana duminica luni etc ... asa si are cazare asigurata .. masa .. si totu .. masina la dispozitie ... el merge doar sa isi faca treaba de barbat :) :oops: si omu o cunoashte de .... 4 - 5 luni .. a avut nevoie de bani ... l`a ajutat .. s`a ajuns pana acolo k omu si`a luat mashian de 10.ooo de euro pe spatele ei .. o parte din bani i i`a dat ea si restu pune el .. o parte infima oricum ... e bine sau e rau ... sa tot traieshti asa ...

btw .. se duce la bucureshti si se intoarce pe banii ei .. ii platshte gazu

aleks 24-02-06 01:46

am impresia k multi din noi am face asa... totul e o kestiune de proportii... cat de multe compromisuri tre' sa faci.. si cat de mult te doare in pix de c spun altii...

Psycho 24-02-06 01:54

hmzz eu m`ash risca sincer :)

needBrain 24-02-06 02:33

sa nu i se intoarca \"favorurile\" astea

aleks 24-02-06 02:42

pai... cam cum ar putea sa i se intoarca?

needBrain 24-02-06 02:45

draq stie ce poa' sa-i cace mintea femeii......

Psycho 24-02-06 06:22

Re:

Quote:

pai... cam cum ar putea sa i se intoarca?

sau poate sa i se aplece :) gluemam .. deocamdata are de cashtigat mai incolo vedem cce o fii :)

d3vilish_lips 25-02-06 10:29

Quote:

. nu o sa`i spun numele ptr k tov mea il cunoashte si sper sa nu se sparga Razz asa ..

......mi`ai povestit de el baby si nu ma sparg delok :chuckel: :baby: .......orikum asta e kam alta poveste nu intra la categoria trantori de aks .......si el e intretinut da pelea mea nu se bazeaza numa pe banii ei ...nu? :roll:

Psycho 25-02-06 16:30

nu shtii cine e sac :P

aleks 27-02-06 22:05

catalin, reihan, poate ne povestiti si noua ceva mai multe, sau v-ati facut forum privat, asa, in cuplu? :lol:

Psycho 27-02-06 22:06

Re:

Quote:

catalin, reihan, poate ne povestiti si noua ceva mai multe, sau v-ati facut forum privat, asa, in cuplu? :lol:

nu inteleg .. ?~

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning