![]() |
Re: Campionatul National de Drift
Quote:
|
Demonstratii vor fii tot timpul sau doar un numar limitat de ore! Adica vreau sa spun ca anul trecut au fost si demonstratii si concurs de la 10 dimineta pana seara! Si vroiam sa stiu daca sambata showl de drift vba incepe de la 16.00 cum a spus Gratian sau va fii toata ziua?V-as fi recunoscator daca ati putea raspunde! Multumesc mult!
|
duminica se vor da din nou cei mai buni
un premiu pentru castigatori, nu? plus tengu, hai, kans, becman, etc... |
becman o sa se dea si sambata? :D ms anticipat
|
samabata nu vor fi drifturi???va rog frumos daca se poata sa-mi zica careva exact ca nu pot veni in ambele zile si sa stiu in care prind mai mult :| ms aniticipat
|
Quote:
|
sincer am dat am obs la ca ora 16:00 vor mai fi,dar vad ca alti zic si ca nu va fi nimic sambata,deci sigur la ora 16:00 vor fi alea maine?
|
:lol:
Quote:
|
Quote:
uhu yey deabia ast sa umplu camera cu foto&video :twisted: |
asteptam clasamentul de la drift....
Gratian, Daca poti, pune tot clasamentul, nu numai primii 5. Multumesc anticipat, Razvan -E36 328i SV-08-LKN |
Din cate am inteles de la Tengu acum, maine va fii tot incepand cu ora 16.00, astept confirmarea lui Zoliat sau Gratian
|
Quote:
|
In 30 de min va fi uploadat clasamentul complet cu punctajele participantilor de azi ! Am asigurarea k maine se va incepe la ora 16.00 !
|
frumos show....multumim tuturor participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor
|
Quote:
asadar asteptam clasamentul... PS: exista un thread unde sa urcam poze si videos? Daca da, puneti un link.. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning