Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz E de Galati - GL 85 BUB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/115478-matiz-galati-gl-85-bub.html)

banzay 28-02-11 22:09

Re: Matiz E de Galati - GL 85 BUB

Baga leduri. E usor de tot. Doar sa stergi cu un pic de diluant cu apa sau acetona cu apa spatele cadranului. Sa nu cumva sa dai si pe fata ca se duc cifrele :)

Dadutu 28-02-11 22:21

arata bine buburuza ta,sa ai grija de ea si spor la modificari:rolleyes2

86_RBT 28-02-11 23:00

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 4130774)
p.s. Zi-mi si mie cum faci incalzirea la oglinzi te rog, ce materiale folosesti ... etc! Multumesc! Masina care o am acum are de toate, mai putin incalzire in oglinzi! :(

p:

Salut. Cauta geam de Logan, ca e cam frate cu ce a tu acum, ma refer la geamul de la oglinda cu incalzire. Bagi apa calda si dezlipesti folia de pe spate si o lipesti pe geamul oglinzii tale, dupa legi un releu si iei semnal de la dezaburire. Asa am modificat eu doua oglinzi de Matiz dar am folosit geam oglinda Leganza:lol:
PS: Sunt Robert_MNW dar nu mai folosesc username-ul ala;) Te salut!

PSS: BUB, man scuze de offtopic...bafta cu modificarile!

TZN 85 BUB 01-03-11 06:35

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 4130774)
p.s. Zi-mi si mie cum faci incalzirea la oglinzi te rog, ce materiale folosesti ... etc! Multumesc! Masina care o am acum are de toate, mai putin incalzire in oglinzi! :(
:hug:

eu am gasit 2 oglinzi care au incalzire pe el. Incalzirea consta intr-o folie care e pe verso oglinzii 2 circuite, si trebuie sa aiba 2 papuci in exterior, de care se leaga firele ce vor duce in interior. La masinile de seama folia respectiva e prinsa de oglinda cu ceva gen mastic care daca o incalzesti putin (feon, sau cuptor, sau apa calda) se va dezlipi foarte usor. folia respectiva se baga intre oglinda ta si suportul de plastic care o tine.
Restu sunt fire, sigurante si munca !

daca te uiti pe mtz club am pus si eu si robert poze cu ele desfacute ! daca nu te grabesti la vara cand ajung la bv le facem :D

CAUTA oglinzi de logan ca sa fie forma cat de cat la fel cu a ta !

TZN 85 BUB 06-03-11 20:18

7 Attachment(s)
Multumesc :

1. iulian pentru ajutor ( mecanic ) si piese
2. Vali ( electriciana ) si multe sfaturi bune
3. cristi
4. tiby
5. clau
6. toti multam,

montat :

1.instalatie aer conditionat
2.servodirectie
3.geamuri electrice
4.fete usi SE
5.ceas ora in bord
6.oglinzi reglabile interior
7.instalatie proiectoare(urmeaza in episodul 2 proiectoarele)
8.eleron
9.izolat usi
10.izolat plafon
11.oglinzi cu incalzire
12.baterie 45ah
13.schimbat becuri bord+aeroterma cu smd'uri
14.legat martor usi deschise in bord
15.refacut legaturi electrice, montat si sigurante la deschidere electrica portbagaj, casetofon, antena radio, detector radio.

episodul 2 :

1.de cumparat si montat proiectoare
2.de cumparat si montat cauciucuri la jante
3.de incarcat instalatia de ac cu freon
4. cine stie ce o sa mai fie :arrow:

respect si multumesc tuturor ce au ajutat,

bib_andrey 07-03-11 10:22

Frumos..evolueaza in bine masinutsa..bafta !

pustiu_FUG 07-03-11 17:44

Salut, frumos, imi place ca ai facut lucrurile de confort inaintea celor de look:D

O intrebare , despre izolarea fonica cateva detalii te rog? in ce consta etc, si intr-un p.m. daca este sau cum vrei

bafta!

TZN 85 BUB 07-03-11 20:43

@ bib_andrey - multumesc,

@pustiu_FUG - la capitolul izolare este ceva temporar si ieftin.

Am luat din dezmembrari de la daciile vechi de pe plafon, pasla, si a fost aplicata cu silicon pe portiere. Stiu ca nu e bine ca retine umezeala, dar pentru moment e buna, pe viitor va veni ceva aluband, dar sa vina var, sa mai vina niste fonduri.
Iar la plafon am pus 2 straturi de polistiren extrudat de 0,5 ( foaie, nu cel care vine la val) - polistiren de parchet. A fost lipit cu silicon. La matiz este panza care se vede si un carton ca de cutie , apoi tabla. Nu e cine stie ce polistirenul, dar 1 cm de polistiren fata de nimic este un pas inainte.

TZN 85 BUB 22-04-11 21:25

6 Attachment(s)
aducem la viata topicul in preajma sarbatorilor pascale.

1. Am intrat in posesia unui mic sistem audio Hertz Hi-Energy alcatuit din:

1.Kickwoofere Hertz HV200
-200mm diametru
-150w rms
-4 ohmi

2.Medii Hertz HL70
-70mm diametru
-50w rms
-4 ohmi

3.Tweetere Hertz HT20
-20mm diametru
-50w rms
-4 ohmi

4.Crossovere Hertz CX-300 (gama Energy) pe 3 cai

2.Dupa 3 zile in care de la ora 14 la 20 am lucrat , am reusit sa terminam in proportie de 75% montajul sistemului, izolatul usilor, tras cabluri.
Intr-o pauza de "respiro" am reusit sa facem un suport pentru amplificator , si o noua polita (tava) in portbagaj, cea veche fiind dintr-un placaj care a cedat.
Insonorizat usile cu 2 straturi aluband pe tabla exterioara, si un strat de fata interioara, dar dupa cum vibreaza, vor mai urma 2 straturi pe fiecare parte.

Restu de 25 % dupa sarbatori , adica gaurit fetele de usi, si putina joaca cu fibra.

Din ciclu "dupa sarbatori " :
1. gaurit fete usi si montat
2. putina joaca cu fibra pentru suportii tweetere-lor pe stalpi
3. o incinta la subwoofer in partea dreapta a portbagajului
4. aplicat 2-3 straturi aluband in portbagaj, pe haion.
5. de dat jos oglinzile reglaj interior, si montat oglinzi electrice
6. de ascultat muzica

PS. tre'sa facem si niste poze mai artistice dupa ce montam fetele de usi si o spalam

Nastase Bogdan 23-04-11 21:10

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3199963)
asa zici tu maestre ? :D fa-ti o idee ...
ps: borbet A sunt fabricate si inventate si etc STRICT pentru E30 8) parerea mea

Ai dreptate..Borbet A chiar au fost facute pentru E30..vin perfect pe E30 din toate p.d.v...cele pe 16'' cu 7.5J fata si 9J spatele;)

Insa ce va pot zice despre ele e ca sunt destul de grele..asta pentru ca sunt si f solide..pe Matiz cu motor stock nu le vad;)

Spor cu masina, sa o faci asa cum iti doresti:-)

alex.jdm 24-04-11 00:23

Sa fie acesta cel mai low Matiz din RO :D?
Arata foarte tare lasat blana...interesant proiect;).

TZN 85 BUB 24-04-11 21:18

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4278439)
Sa fie acesta cel mai low Matiz din RO :D?
Arata foarte tare lasat blana...interesant proiect;).

multam ,

@daca as gasi pe undeva cauciucuri 155/50-55/14 as taia o spira de la fiecare arc , dar asa, ramane din standardul arcurilor -40/30

TZN 85 BUB 28-04-11 21:33

4 Attachment(s)
" Oare se prinde fibra de sticla de matiz ? "

zalmoxiss 03-05-11 04:46

Nu e rau vecine, chiar o sa fie daca nu si e o masina foarte alintatahttp://www.getsmile.com/emoticons/fu...29/camera2.gif brava mane tine-o tot asa.http://www.getsmile.com/emoticons/en...5/friends1.gif

TZN 85 BUB 03-05-11 10:21

@zalmoxiss - multumesc

All times are GMT +2. The time now is 09:44.

- Copyright 2026 4Tuning