Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/115213-leduri-folie-fibra-garajul-matza.html)

MaTzA 22-12-09 18:26

re: Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA

salut. m-am uitat la un bord de xedos...costa cam 350 lei .si dureaza cam 1-2 zile.

ArCaDa 23-12-09 17:54

Salut !! Un bord complet de cielo. alb+albastru (sau o combinatie dasta de culori ) cam la cat ma duce ? si cat ar dura operatia ? Mersi , Bafta !!

MaTzA 23-12-09 20:36

dureaza cam 3-4 ore si costa 180 lei

MaTzA 26-12-09 02:28

Mos craciun cu barba sura,
Sa-ti indes fibra in gura.
O sa-ti bag un led un putza,
Cand vi la Garajul lui MaTzA.
Dupa ce-ti chipuiesc si renii,
Castigi mult mai multe premii.
Sa aduci si tu carutza,
Pardon...vroiam sa zic saniutza.
Ne vedem noi si la anu,
cand ferrari se da cu loganu.
Sanatate , la mult ani,
P.S. cand vi, sa vi si cu bani ;)

cornelmen 26-12-09 16:36

Mos Craciun cu barba alba , Matza ai grija sa nu ma lasi balta , eleron sa nu uiti sa-mi faci si capota badboy, sa ne intalnim noi doi ;) Craciun Fericit si un an plin de bucurii :)

hauseru 05-01-10 17:02

sal ma intereseaza si pe mine sa schimb luminile din bord cu panoul de la aer conditionat,display,computerul de bord,geamuri,blocul de lumini si plafoniera.la culoare m-am gandit ceasurile albe cu limbile rosii si restul luminilor albe.zi-mi un pret si cand ai avea timp liber.masina este un astra bertone din 2001.mc

REDbull87 05-01-10 18:00

bai gagiilor....stiti cumva la un golf 3 din 92 ..daca are ca lumina de bord leduri sau becuri ???/ca vreau sa i le schimb cuiva si nu am timp.
Eu mi-am schimbat la skoda octavia din 2005 leduri de bord si a iesit belea raw :D:D:D....si am mai schimbat la un golf 4 ....dar la 3 nu stiu ce are...:D:D:D

SV25MBN 05-01-10 20:51

Glumesti nu? E foarte evident ca Golf 3 are becuri. Ma indoiesc ca ai schimbat tu vreun led daca nu poti sa iti dai seama de asta .

REDbull87 05-01-10 21:39

lasa frate ca si la ML 230 din '98 tot becuri are si cine se gandea ????cand la un golf 4 din '98 am pus leduri!!!nimic nu ma mai surprinde ;) :D
asa ca fii mai serios man!!!

MaTzA 05-01-10 23:13

Hauseru - daca doresti ne putem intalni maine seara si-ti dau un pret . Ca sunt mai multe criterii dupa care ma orientez. Nr meu este 0731 330 266 poti sa ma suni maine dupa ora 17 : 00 si vb.
RedBull - golf 3 din 92 are becuri. Daca le faci TU, o sa te rog sa pui o poza cu lucrarea, sa vedem si noi cum a iesit. Sa faci conversia din becuri in leduri este f grea si trebuie sa ai putina experienta. Nu ma laud...este doar o parere de-a mea. Succes!

REDbull87 05-01-10 23:21

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 2950078)
Hauseru - daca doresti ne putem intalni maine seara si-ti dau un pret . Ca sunt mai multe criterii dupa care ma orientez. Nr meu este 0731 330 266 poti sa ma suni maine dupa ora 17 : 00 si vb.
RedBull - golf 3 din 92 are becuri. Daca le faci TU, o sa te rog sa pui o poza cu lucrarea, sa vedem si noi cum a iesit. Sa faci conversia din becuri in leduri este f grea si trebuie sa ai putina experienta. Nu ma laud...este doar o parere de-a mea. Succes!

da man stiu ca e foarte greu...dar de fapt e simplu ...numai ca e nevoie de mai mult timp si de inca un ajutor ca singur nu te poti descurca ;)
o sa imi fac timp in weekendull asta si sa incerc sa ma ocup de el...dar foarte simplu se poate pune si un led de bricheta o rezistenta legata pe plus si se vede la fel de frumos ca un led ;)

MaTzA 06-01-10 01:30

ok... tu stii mai bine... asteptam poze :)

cornelmen 06-01-10 08:43

Matza ...nu stiu cand sa mai ajung la tine sa fac CD player-ul, ce zici ??? cand se mai incalzeste? poate fac rost si de ochii de inger , ca ala , care il cunosteam , nu prea este serios ! Tu nu stii pe nicaieri sa o putem rezolva?? Bafta

cornelmen 06-01-10 08:46

Si inca ceva ...sa nu ma uiti cu eleronul , platesc tot ce trebuieste Mihai ;) Stima

MaTzA 06-01-10 12:57

nu te-am uitat cu eleronul. Cu restul ...sa mai astaptam putin... sa fie mai cald afara.

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning