Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Abuzuri ale politistilor !!! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/114192-abuzuri-politistilor.html)

zorro6299 22-05-10 17:24

Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Quote:

Originally Posted by RazvanMRG (Post 3381062)
ai gresit ca nu ai semnat. daca semnezi nu inseamna ca esti de acord, ci doar ca ai luat la cunostiinta si scriai in spatiul special destinat ca nu esti de acord. acum astepti procesul verbal sa vina acasa si vei face contestatie. in ce zona erai?

In sf cineva on-topic !

Corect, razvane... era Ok sa fi semnat pă loc P.V. , acum nu ai decat sa astepti sa ti-l trimită la adresa . ( daca ti-l trimit , eu nici cum n-am primit P.V.,in care am fost amendat si se termina si procesul la tribunal ) :-P

Span, poate ne spui daca ai observat in masina din care " a scos capu" gaborul si te-a oprit ", aveau radar pe bord ? desi la 195 Km , nu cred ca l-ai observat ...dar pote totusi .... Din cate stiu, cand primesti P.V. , poti primi si o " dovada a faptei ", de ex o poza cu tine " zburand cu 190 " :-P sper ca le-ai zambit in aparat :lol:

Pt span doar : La tribunal intr-o zi , de proces.... se judeca o contestatie la P.V., intre militie si un tip, care cica nu a acordat prioritate la un pieton , la o trecere, in Iasi, pe Păcurari. bla,bla,bla, acolo, chestii care mai de care....la care intr-un final, tipul scoate pozele primite de la militie ( care cica trebuiau sa fie cu el + masina lui ) DAR stupoare, cei de la militie, trimisese , alte poze, aproximativ din acea zi, din acea zona, dar nu cu masina lui, si nu de la data cand a gost el amendat !!!!! Deci, in consecinta, NU prea au o evidenta exacta 100% a pozelor, exista sansa se se piarda sau incurce cei de la arhivari in atattea dovezi cu " noi , ingerii soselelor ", si deci , AI MARE SANSE IN INSTANTĂ SA ANULEZI P.V.

Toata treaba consta in perseverenta TA, adică sa NU lipsesti nici macar la un termen.... si sa ai un martor care sa-ti tină partea. + că trebuie sa le ceri dovezi celor de la militie, cum ca tu chiar ai gresit. Acum in instanta,first, trebuie sa dovedeasca militia ca tu ai gresit....apoi tu ca NU ai gresit !!! E super tare faza.

Dacă vrei sa-ti povestesc un proces in care am contestat un P.V. intocmit de militie, da-mi ad . is44puf . nu are rost sa scriu aici.... ca in loc sa inteleaga ceva.... cativa fac analiza de tex ( din pct de vedere gramatical...si-mi dau note aiurea ca nu le-am dat de baut :-P , niste spăgari ! :-P )

Baftă all, mă bucur ca s-a deyzmortit topicul...... cred ca uitasem frana de mana trasă, sorry !

P.S. (nelipsit-ul ps) Demon, dude, ce-am castigat sau ce-am sa pierd din lipsa prieteniei tale ? stiu ca-mi esti fan inrăit si te apreciez pt asta ! uite sa vezi ca tin la tine...iti vand un pont, da-l in judecată pe celălalt " draq ", care te-a clonat, cere-i drepturi de autor ( pt ID DeMoN94) sau iarta-l ca e minor :-P:-P:-P vezi tu cum cadeti la pace !!! Apropo, cred că vei fi mult mai fericit daca ai să uiti de mine !!! incearca măcar....

zorro6299 22-05-10 17:26

Quote:

Originally Posted by Span (Post 3381097)
Telorman si... ce sa semnez daca nu m-a lasat sa pun mana pe nimik?

:-P poi si cum ? i-ai dat permisu...si el te-a trimis la plimbare ? ti-a dat măcar o dovada de circulatie ? sau ceva ? Mai da detalii...ca e cam ciudat....sau asa o fi moda la Teleorman ce stiu eu !

Span 22-05-10 17:59

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 3381134)
:-P poi si cum ? i-ai dat permisu...si el te-a trimis la plimbare ? ti-a dat măcar o dovada de circulatie ? sau ceva ? Mai da detalii...ca e cam ciudat....sau asa o fi moda la Teleorman ce stiu eu !

ba da mi-a dat dovada si atat... cand m-a pus sa semnez eu am zis ca nu sunt de acord cu ce scrie acolo si nu semnez asa ceva ... si atunci a oprit pe cineva din trafic si l-a pus martor cam asa au stat lucrurile

zorro6299 22-05-10 18:20

Quote:

Originally Posted by Span (Post 3381190)
ba da mi-a dat dovada si atat... cand m-a pus sa semnez eu am zis ca nu sunt de acord cu ce scrie acolo si nu semnez asa ceva ... si atunci a oprit pe cineva din trafic si l-a pus martor cam asa au stat lucrurile

;) F bine mă, dar sa NU uitam, martorii care-i pun militienii, sa ne dea autografe pe P.V, NU sunt martori cand ai facut fapta, deci = " zero" la tribunal, bine-ar fi sa NU aibe doveti cu tine ( poze cu masina , unde sa se vada nr de inmatriculare, si viteza cu care zburai ) si te-ai scos !!!

Succes in continuare , tuturor !!!

P.S. Statiile emisie receptie - un anti-radar fiabil 99% !!! ( mi-as lua si eu, sa vb cu fanii mei ....:-P:-P:-P )

euromarket 25-05-10 10:50

zorro, daca vrei sa vorbim de statii radio poti sa ma suni la 0752 404 328 si macar iti pot oferi cateva sfaturi vis a vis de ce anume sa iti iei, macar sa nu faci o alegere mai putin inteleapta :) razvan mrg poate sa confirme.

RazvanMRG 26-05-10 11:37

eu m-am intalnit cu Ionut si mi-a aratat care-i treaba si ce imi poate oferi. recomandsa vorbesti cu el.

zorro6299 02-06-10 19:38

Quote:

Originally Posted by RazvanMRG (Post 3390812)
eu m-am intalnit cu Ionut si mi-a aratat care-i treaba si ce imi poate oferi. recomandsa vorbesti cu el.

Mersic baieti pentru " ofertă " si sfaturi, dar nu-i cazu...nu sunt vitezoman...prefer o plimbare linistită ( sa aibe timp admiratorii sa-mi faca poze ) :-P

Pentru cei interesati de situatia proceselor ce le mai am, astazi am avut un nou termen cu militia rutiera...care desigur NU s-a prezentat " la apel ", in consecinta am reusit sa obtin o amanare...pana pe 22 sept . Si a trecut si vara ! La tribunal in ro....e posibil orice !!! totul e sa stii ce vrei si sa fii pe fază !!!

Urmeaza pe 08 06 , procesu cu amenda luata pt neoane , astept cu nerabdare ziua aia ! :twisted:

Succes tuturor si nu uitati : Viteza Ucide !!!

zorro6299 14-06-10 12:51

cum 08.06 a trecut... degeaba, sa va spun cum sta treaba cu " martorul asistent " :-P ca din cauza lui, s a mai amanat inca o data procesu !

A venit si ziua de 08.06, m-am dus la judecatorie, mi am asteptat randul... si cand am ajuns in fata Presedintei.... ea se uita la mine..eu la ea----liniste.
Mă intreaba : a-ti primit PV , acasa ? eu : NU inca nu..il astept de un an si 6 luni...oare sa-l mai astept ? La care , ea... spune ca .... nu cred ca mai primiti, dar m-am gandit ca e necesar sa -l chem si pe " martorul asistent" , care si-a pus semnatura pe PV, atunci in seara de 12 martie 2009, cand ati fost amendat...sa l aducem pt interogatoriu, a vedem ce spune !
Deci, aveti grija ce semnati..ca puteti fi chemat in instanta in caz ca face contestatie , contravenientul..care e amendat !!!
Pe 29.062010, e urmt termen.... la care va veni ( de buna voie sau adus cu mandat de aducere...si martorul.... pe care eu , l am rugat sa nu semneze, ca nu-i obligat, dar el..de emotie ... s a pierdut cand l-a vazut pe militian.si a semnat.), astept sa apara la proces.... omu e de pe la Vs, cred.... si oricum nici nu stie ce masina am... ca el a fost oprit , după 45 min... si undeva la 500 de metri de caruta mea... doar sa semneze PV, cum ca eu nu voiam sa semnez. Deci el este martor asistent.... nu ocular, martor ocular este acel martor care declara ca a vazut cand eu, sau cel amendat a facut fapta pt care primeste un PV.

Succes si nu va lasati , luptati si sigur castigati in instanta, fie ca sunteti sa NU vinovati, totul e sa stiti "cum" sa puneti problema...sa aveti tupeu si rabdare..sa va documentati si sa mergeti la fiecare termen !!! ;)

urm term. 29.06.2010.:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning