![]() |
Re: FORD Ka
de mers , merge;ca si yo tot aftermarket am pe ea;si merge super ;nu am avut nici o problema;insa nu stiu ce firma e :(
|
da eu am inchidere centralizata din fabrica da nu am telecomanda pot sa ii pun???
|
clau bmw aici gasesti poze cu masina ca vroiai sa vezi:https://forum.4tuning.ro/35-constanta/65144-masinile-membrilor-4tuning-constanta-prezentare-comentarii-inutile/page-2.html
|
frumoasa buburuza;dar ce ai lipit pe bord ?cam urate protectiile de pe usi;ar arata mai bine fara;pe cat ai jentile ?
|
masina arata asa pt ca ala de la care am luat masina i-a dat-o lu nevasta-sa si cum aia avea mereu ceva mai bun sa faca decat sa aiba grija ed masina vezi ce a iesit- toate plasticele zgariate de iti vine sa ii tragi una dupa ceafa.ala de pe consola e emitator fm pt mp3 player si cum e unu protabil trebuia sal prind cu banda adeziva acolo.protectiile de pe usi sunt negre cu nishte patrate argintii, acelasi model ca si scaunele. mie chiar imi plac asa negre.jantele sunt de 13 pe 6.0 sau 6.5 dezent .
|
in legatura cu protectiile, ma refeream la chestiile alea de pe exteriorul usii, care se gasesc prin careffour si se lipesc pe usa sa nu o lovesti;
|
ahhhhhhh alea reflectorizante.alea le iau ca se mai urca neamuri proaste la mie in masina si imi mai trantesc usa de zidu de beton, de mai stiu ce copac, gard metalic si ca sa nu se zgarie am pus porcariile alea si mie imi folosesc ca mai parchez in locuri stramte si ca sa nu tin mana la usa cand ies o deschid direct si nu am treaba.stiu ca sunt urate, nici mie nu imi plac ,dar sunt necesare.
|
e frumos serios, la fel e si al meu in afara de scaune, plus ca eu am spoilerele negre
Andy, dar pe cat ai jantele? |
pe 13 . poti sa ii tragi o mana de vopsea chiar daca le ai negre
|
eu le am pe 14 da nu am filtru sport se potrivesc toate astfel de filtrurilesau trebuie ceva special???
|
se cheama FILTRE . si nu ,nu trebuie pus nimic special. ii dai jos airboxu, complet sau jumate(eu lam scos jumate sa izolez filtru de motor , iar catarsis l-a scos de tot si prins in coliere/cleme, ce naiba or fii). e chiar foarte simplu , iifigi bucata aia de plastic in filtru, ii strangi colieru si gata! ai terminat treaba.
|
acum depinde si ce filtru pui;ca daca nu este unul de calitate, o sa intre aerul prin el fara sa retina particulele de praf si o sa-ti faca varza motorul;yo unu o sa-mi iau un Induction Kit de la Pipercross;astea ieftina nu sunt bune;yo am Monza dar nu sunt multumit de el;in afara de sound nu cred ca face cine stie ce;
|
io am jsv racing. l-an luat de la un prieten cu 50 ron :D si sunt supermultumit de el.se simt diferenta clar la viteze mai mari nu mai ramane fara suflu.io zic sa iei un filtru sport conic, ca un indiction kit nu o sa retina prafu asa bine,iar diferenta de putere e minima. poate doar daca ii bagi turbo pe ea.
|
da daca ii pun filtru, dupa ce se umple de praf pot sa inlocuiesc cu vechiul sistem nu?
|
Sal sunt nou pe aici am un ford ka de 6 luni si sunt super multumit de el dar dupa ce a mancat ceva curse mau lasat tampoanele de la motor stie cineva cam cat ma costa? Merci mult!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning