![]() |
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
Quote:
|
Boala o poti preveni din timp daca stii ce sa-i faci.
Avand in posesie Cielo de circa 7 ani cam stiu ce nevoi are! |
Quote:
|
Eu doar ti-am argumentat cele spuse de tine. Nu sunt adeptul suspensiei sport datorita faptului ca nu avem sosele pentru asa ceva, apoi pentru faptul ca nu sunt de acord cu maltratarea pasajelor spate, implicit aparitia ruginii si nu in ultimul rand pentru confort! Multi cu suspensie sport am vazut ca pe spate au trecut la suspensia stock.
Cum bine ai spus fiecare are dreptul sa-si aranjeze masina dupa necesitati si posibilitati. |
Nu trebuie sa iei foc, era doar o parere. Cui ii place comfortul evident ca nu vrea suspensie, acum depinde de fiecare! Rugina apare si fara sa umbli la pasaje, stai linistit. Oricum, oase ca oase, rinichi, dar cand vezi cum sta masina in curbe... o sa fii de acord cu suspensia! :D
|
Totul depinde de ceea ce faci cu masina, pe unde circuli si de necesitatile fiecaruia!
|
Suspensia ca suspensia... dar verdele ala turbat? Pleoape? Imi placea mai mult inainte, chiar daca era simpla... inlocuieste tot verdele ala turbat cu negru mat, scoate pleoapele si o sa fie o schimbare in bine, zic eu.
|
Verdele "turbat" ramane pana cand se vor vopsi integral usile si o data cu ele manere, oglinzi, pleoape!
Ma saturasem de atata negru! |
nu se compara cu nimic o suspensie sport si o janta lata(ciuciuc lat)...se tine extraordinar de bine in curbe
|
Este adevarat insa iti trebuie si un motor pe masura!
|
daca ii pui arcuri sport fata+spate crede-ma ca poti cara cel putin 300 de km fara probleme..si nu se va lasa masina...+ ca urci si borduri si alte chestii in Bucuresti...eu vorbesc din experienta....ai stricat-o rau cu verdele ala...+ploape...pacat de farurile alea clare...macar punei niste arcuri de Espero pe spate...e mai coborata dar mai tare decat cele havy duty ce le ai tu...arata prea a pickup Cielourile tale...sper sa nu te superi...ti-am spus doar parerea mea
|
4 Attachment(s)
La cel gri avand pe spate acele carenaje de plastic cu arcurile stock si 4 persoane in masina cand intra in balans pe strada de la diferite hopuri imi frecau rotile de ele si de aceea am optat pentru HD. Am preferat sa aleg aceasta optiune si sa pastrez carenajele pe spate, cred ca unicat si pentru a preveni strangerea noroiului si umezelii la pasaje si implicit aparitia ruginei.
La cel verde am optat pentru HD, datorita faptului ca am si butelia de GPL si cateodata am carat greutati care au depasit lejer 300 kg. Si pentru ca imi place sa am masina curata peste tot cam asa se prezinta pe dedesubt FXF-ul dupa 7 ani fara vre-o 4 zile! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning