![]() |
Re: MC MATE S13 Drift project
Hehe , ma nu pare srtamba prin fata... kiar pare ok nu se vad urme ale unor sarituri de borduri sau ce a facut cu ea :))) vibrochenul care il am era la cota standard, dar la tinut in curte blocul si il luase rugina asa k acum e cota 1 :) ma ,, bucur '' sa aud k masina a tot suferit la vremea ei :))))
|
M-am distrat cu masina, i-am reparat motorul de 3 ori cred ca am bagat intre 2001 - 2003 10000E in ea cu tot cu a doua masina de piese si inca un motor.In 2001 nu stia nimeni sa repare motorul asta. Cand am luat masina de la blonda din formatia CLASS era wastegate;u sudat pe deschis .. si avea ulei RO3 in ea.
|
4 Attachment(s)
tare rau , daca ai filme si poze cu ea din vremea aia urcale aici :D kiar si cu ea lovita :D
Azi am desfacut tot botul si am vazut k a fost pe stanga lovita k nu a fost indreptata f bine acolo , e inca valurita, si m-am apucat sa bag peria de sarma , zinc si vopsea k sa fie in forma buna tabla :D azi am terminat doar partea stanga, urmeaza maine sper sa termin tot , o sa pun si niste poze mai bune maine k azi mi-a fost lene sa mai urc pana in casa sa iau camera dupa 5 ore de munca |
bv man ...super tare...ma bucur ca ai trecut de partea noastra a micilor japonezi...sper sa termini masina sa faci show asa cum ne-ai invatat la 4 tuning days. stii cum zic eu...nimik nu e imposibil daca iti doresti ceva cu adevarat... tine cont de urmatoarele dezavantaje tehnice pe care le dobandesc...masina e automata...diffu e total diferit de cea manuala ...are rapoarte mult mai mici...si plus de alta am si volanu pe dreapta.....dar tot ma dau ce plm...ca nu pierd nimik....o viata am ...daca o triesc in frica ca nu fac ce treb nimik nu realizez....bafta si sper sa termini masina sa te dai cu noi...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am mai luat azi o piesa pt gadgeturile de ulei :D si am terminat si capacele, nu a iesit exact ce imi doream dar sunt dragute :D
|
Quote:
EU AM UN AN SI ESTE APROAPE GATA:lol::lol::lol: HAI,MAI CU TALENT TATA:D BAFTA MAN,SI LUCRATI ATENT SI CU GRIJA SA NU UITATI VRE-O CHEIE PRIN MOTOR:D:D:D:D |
ce vrei ma :))) la batranii astia ca tine trece mai repede timpul :))) k te pregatesti de pensie si tre sa te inveti cu postasu odata pe luna :)))
Pai baga ochiu la topiul lui Dan sa vezi cine se misca cu talent ;) hai k o sa iasa toate pe strada una mai repede ca alta , dar tot se intalnesc pana la vara , toate pe strada |
Quote:
|
1 Attachment(s)
The last pieces of the puzzle
|
another toy in the making .
bun proiect sper ca finantele sa poata acoperii rebuild-ul. |
6 Attachment(s)
Azi am inceput reasamblarea motorului :D am pus cuzinetii de palier, arborele, pompa apa , ulei mai e pana ii dam cheie dar e un inceput :D + spalat motor chiulaosa baie si restul cu benzina :D iar seara au fost montati si cuzinetii pe pistoane, si am descoperit o biela stramba ce va fi inlocuita, de aceea si tzata de ulei de la pistonul 3 era rupta probabil
P.S. Ultimul model de 200sx :)))) |
Defapt am montat segmenti pe pistoane nu cuzinetii :lol:
Betzivu dreaq :lol: |
Mate, mi-ai acoperit numele ...! :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
P.S. Azi am eliberat partea stanga de fire pt a continua pregatirea vopsirea si intarirea caroseriei :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning