![]() |
Re: Full Throttle racing team
1 Attachment(s)
eu cred ca o sa merg Piatra-Roman-Suceava......ca mai vin o serie de motoristi cu care am vb eu si sa merg q ei.......piesa de rezistenta va fi o Honda CBR F4i....
|
Zimi te rog cati sunteti cu motoarele si la cati va fac numere cu Full Throttle pentru suceava ;)
|
Scuze de dublu post, dar daca dupa eveniment nu apar pozele pe sectiune va tund
|
we deci sigur pana la dumnezeu si inapoi is de mine,de Razvan cu RS-ul si de Bogdan cu CBR-ul
|
Ok deci va fac 3 numere cu Full Throttle, fac si pentru masini, de parasolare nu ne zbatem acum, le facem mai incolo, vreau sa modific putin ceva la design, sai adaug un efect la font :D
|
am vb q razvan si a zis k pune motoru ala 3,5 turbo pt suceava.....380 hp......abia astept
|
Wa nu fa glume de astea k stau prost cu inima... Chiar vorbesti serioa?
|
poi ma duc pe la 5 sal ajut......u de ce crezi k sia vandut ieri calculatoru???.....pt benzina:)))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
New member in club. Valy cu un mandru BMW 316 compact pachet M si 110 caluti.
Poze |
NEW member in club. Bogdan cu Honda CBR 600 F4i Sport....
|
Quote:
Incepem sa o luam pe drumul cel bun... Tineti-o tot asa ca e bine |
4 Attachment(s)
poze suceava !
|
Quote:
Iata ca incepem sa punem lucrurile pe picioare in adevaratul sens al cuvantului. Site-ul este aproape gata si pot spune ca iese superb, mie cel pitin unul imi place la nebunie. Dupa intalnirea de sambata am reusit sa aducem noi membri din roman cu motoare si incet incet o sa organizam intalniri si acolo. Prin parteneriat cu cei de la RED LINE tuning avem unele reduceri la piese si manopera gratuit, plus orice interventie asupra masinii este gratuita avand la indemana aproximativ toate sculele. Daca o tinem tot asa, pana la sfarsitul anului ne punem frumos pe piciorutele noastre. |
bravo Marius .....Bravo tata....bine ca nu te-ai c***t in munca mea :)))) glumesc.....felicitarile mele....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning