![]() |
Re: Machetele mele - Dragos_H
Quote:
|
Misto Aston!
In sfarsit avem pe forum cam toate astonurile moderne: DB9,V12 Vanquish,V8 Vantage si DB7... aaa si DBR9. Am inclus doar modele la scara 1/18 ce se produc.... si ar mai fi DBS... :p |
de la cristi e luata nu?? i hate u!! :D
|
Acuma vad ca numai autoart-uri ai prezentat! Felicitari, Astonul e bestial! La buget cat mai mare pentru machete cat mai frumoase.
|
10 Attachment(s)
Multumesc baieti !!! :D
- ksm170: Da, aston-ul l-am luat de la Cristi. Va prezint acum un Chevrolet Bel Air 1957 - Franklin Mint 1:24. Macheta abunda in detalii pentru un model la aceasta scara. Imi place ca are sasiul metalic, este si destul de grea din aceasta cauza. Motorul este foarte detaliat pentru un 1:24, iar blocul motor se pare ca este tot din metal (nu imi dau seama exact). Oricum este superb modelul. |
Superba ! Se potriveste si culoarea la perfectie sincera sa fiu :) , felicitari !
|
Trei cuvinde doar: calitate adevarata Franklin Mint:D
|
10 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri !!
Astazi am sa va prezint o masina care imi place foarte mult si la scara 1:1 :D. Chevrolet Camaro Z/28 1969 - Franklin Mint 1:24. Macheta este realizata destul de bine cu mici imperfectiuni care nu sunt foarte evidente. Motorul, sasiul si interiorul sunt realizate cu detalii la inaltime pentru aceasta scara. |
Foarte tare! Recunosc ca atunci cand am vazut masin asta de aproape, mi s-a parut ceva extraordinar; si chiar este! Felicitari! ;)
|
Multumesc Razvan !! E intradevar deosebita.
|
6 Attachment(s)
Poze noi cu cele 2 muscle-car ale mele :D
Chevrolet Camaro (Franklin Mint 1:24) si Dodge Challenger (Maisto 1:24). |
Amandoua sunt superbe ! Ai grija de ele :D , ador culoarea aia mov ! Superb realizat totul :D
|
machetele astea de la franklin mint sunt extraordinare...se pot compara la detalii cu un autoart 1/18,....
bafta |
14 Attachment(s)
O noua achizitie: Mercedes Benz SL 600 - 1997 - Autoart 1:18 :lol:
Macheta e realizata foarte bine, hardtop-ul este din metal (spre surprinderea mea, nu ma asteptam) si se potriveste perfect atunci cand este montat, multe detalii de finete. Cateva dintre acestea: - stergatoare faruri - semnalizatoare laterale - inscriptia AMG pe jenti - motorul superb realizat - larga deschidere a capotei fata, - faruri de ceata - praguri gravate mecanic cu "Mercedes-Benz" |
Superba macheta:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning