![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Haide ma cat ma mai lasi sa astept vopseaua aia ?:))
|
A vopsit-o? :D
|
5 Attachment(s)
nu stiu daca el a vopsito , dar eu da :)
|
He he, e culoarea din paleta originala de culori Granada? Seamana foarte mult.
|
E prea decenta culoarea aia...astept ceva mai indraznet de la NCR :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
mamaaaa ... sa nu mai recunosc wfs u ....ori ma obisnuisem eu cu ea verde praz ori nush ce sa zic ... parca nu mai e ea :D
|
In realitate arata ceva mai bine decat in poze , vopseaua e verde cameleon de la clar , :) dupa vopsea nici eu nu o mai recunosteam :P .
|
cat te-a costat distractia cu vopseaua? aaa si cati litri de vopsea si lac ai bagat, ca vreau sa ma apuc si eu de-a mea si sa stiu cat sa iau.
|
3 de lac , 3 de vopsea
Vopseaua e 1 mil / litru (la metalizat) Lac era 65 ron . litru si nu mai stiu intaritorul cat . diluant 20 ron litru . Pregatitul 0 ron (am pregatit-o singur) Vopsitul 400 ron . |
ieftinache :D e bine ca nu intra multa vopsea, ca si eu vreau ceva metalizat sau poate mat, acuma sa vedem...mai am ceva de rezolvat si dupa bag mare la treaba ;)
|
am urmarit tot topicul si te felicit pt ce ai realizat pana acum...bafta multa in continuare si sa sduci proiectul pana la sfarsit....tot ce sper e sa nu faci cum fac peste 70% din userii de pe aici...o duci pana la capapt apoi afis de vanzare pe ea...bafta si sa ai fonduri pt ea !
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
salut !
mai bine faci buza si faruri si capota la fel dupa poza http://www.autoholic.de/images/resiz...anada-aQHV.jpg :D Here https://forum.4tuning.ro/121-masina-m...ml#post2500754 |
pei asea ma gandea si eu cu bad boy look'u, dar asta inainte de vopsire. Iar cu buza, am bara fata de rs si da mai bine cu ea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning