![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Quote:
|
Quote:
|
BMnWA tin sa te felicit pt masinutza este mult mai frumoasa in realitate mult mai eleganta... sa o stapanesti sanatos in continuare...
|
Quote:
|
Felicitari pentru masina imi place la nebunie :lol:
Si asteptam poze cu suspensile ;) daca reusesti sa le achizitioanezi:D Bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente! |
Quote:
|
eu imi cer scuze ca nu am reusit sa vin singur cu prietena sa fi iesit la un suc o tura pe acolo..... ca ai facut lucruri frumoase
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa fac timp pentru cotiera care avea materialul cam tocit sa o imbrac in piele , am gasit sa-i pun o nuca de piele de pe un e39 si lampa de la oglinda retrovizoare sa o schimb cu una cu spoturi :> era mai pericol daca se potrivea cu cele de e46 si e39 cu ledurile alea rosii de ambianta dar alea sunt o idee mai mici.. :> arcurile sunt pe drum impreuna cu buza M pentru bara spate plus niste accesorii de interior :> calul cotierei iasa naspa daca il vopsesc cu un negru mat ?
|
frumoasa treaba la cotiera din piele si nuca schimbator... sunt pozele in masinutza ta sau.... ca vad ca ornamentul din plastic dintre scaune este un bronz?!!! nu ai o poza cu zona care vrei sa o vopsesti?
|
Quote:
|
ca sa iasa calumea cauta la magazinu de vopsele auto o solutie pt tratat plasticu sa nu puiste vopseaua si eventual inainte degresezi si smirgheluiesi cu un smirghel foarte fin gen granulatie 2000 si spre final il umezesti apoi aplici tratamentu acela si apoi vopsesti iti trebuie multa rabdare
|
Quote:
|
pentru angel eyes..
cauta ccfl :)...xenon 8000k pure white:)....nu schimba farurile originale cu altele tuning:)...masina arata super:) bafta in continuare:) sunt tare curios cum o sa se auda cu magnat p ea:)... punei suspensie :D....eu renunt la Bmw prea multe probleme in 9 luni :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning