Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - proiect in decurs (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110894-e36-proiect-decurs.html)

BMnWA 30-06-09 11:13

Re: E36 - proiect in decurs

Quote:

Originally Posted by e36adigolan (Post 2449536)
pai stiu tocmai asta zic daca.o am in regula pe spania am talonu nu procura intelegi am acte de spania.. voriam sa stiu daco tin tot pe spania.. pot sa fac vreificare in romania k sa nu mai ma intorc in spania boss..

nu cred ca exista asa ceva la noi.. dar o sa intreb sigur sa nu vb prostii si iti zic.

e36adigolan 30-06-09 12:04

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2449565)
nu cred ca exista asa ceva la noi.. dar o sa intreb sigur sa nu vb prostii si iti zic.

bine bosule daca auzi ceva si poti sa.mi spui.. pana atunci mai vb noii !!!!

WolfTown 30-06-09 21:51

BMnWA tin sa te felicit pt masinutza este mult mai frumoasa in realitate mult mai eleganta... sa o stapanesti sanatos in continuare...

BMnWA 30-06-09 23:53

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2451644)
BMnWA tin sa te felicit pt masinutza este mult mai frumoasa in realitate mult mai eleganta... sa o stapanesti sanatos in continuare...

maestre mersi , imi pare rau ca nu te-am putut servi cu accesorile alea din cauza programului aglomerat , dar data viitoare le pregatesc din timp :) ai tu acolo sub capota toata magia :D

marius_bmw_gtm 01-07-09 09:17

Felicitari pentru masina imi place la nebunie :lol:
Si asteptam poze cu suspensile ;) daca reusesti sa le achizitioanezi:D
Bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente!

BMnWA 01-07-09 09:58

Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 2452377)
Felicitari pentru masina imi place la nebunie :lol:
Si asteptam poze cu suspensile ;) daca reusesti sa le achizitioanezi:D
Bafta in continuare si cati mai multi km fara incidente!

ms, o sa reusesc ca nu mai suport sa o vad asa :))

WolfTown 01-07-09 10:00

eu imi cer scuze ca nu am reusit sa vin singur cu prietena sa fi iesit la un suc o tura pe acolo..... ca ai facut lucruri frumoase

BMnWA 01-07-09 10:14

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2452481)
eu imi cer scuze ca nu am reusit sa vin singur cu prietena sa fi iesit la un suc o tura pe acolo..... ca ai facut lucruri frumoase

mersi , dar mai sunt de facut multe.. pentru mine e un priect al carei lista de nevoie e inca lunga :)

BMnWA 09-07-09 05:59

2 Attachment(s)
Am reusit sa fac timp pentru cotiera care avea materialul cam tocit sa o imbrac in piele , am gasit sa-i pun o nuca de piele de pe un e39 si lampa de la oglinda retrovizoare sa o schimb cu una cu spoturi :> era mai pericol daca se potrivea cu cele de e46 si e39 cu ledurile alea rosii de ambianta dar alea sunt o idee mai mici.. :> arcurile sunt pe drum impreuna cu buza M pentru bara spate plus niste accesorii de interior :> calul cotierei iasa naspa daca il vopsesc cu un negru mat ?

WolfTown 09-07-09 09:18

frumoasa treaba la cotiera din piele si nuca schimbator... sunt pozele in masinutza ta sau.... ca vad ca ornamentul din plastic dintre scaune este un bronz?!!! nu ai o poza cu zona care vrei sa o vopsesti?

BMnWA 09-07-09 19:40

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2472623)
frumoasa treaba la cotiera din piele si nuca schimbator... sunt pozele in masinutza ta sau.... ca vad ca ornamentul din plastic dintre scaune este un bronz?!!! nu ai o poza cu zona care vrei sa o vopsesti?

cotiera am luat-o dintr-o masina cu interiorul complet crem si asa este si calul .Ce vreau eu sa vopsesc este partea crem ce se vede in poza .

WolfTown 09-07-09 22:44

ca sa iasa calumea cauta la magazinu de vopsele auto o solutie pt tratat plasticu sa nu puiste vopseaua si eventual inainte degresezi si smirgheluiesi cu un smirghel foarte fin gen granulatie 2000 si spre final il umezesti apoi aplici tratamentu acela si apoi vopsesti iti trebuie multa rabdare

BMnWA 10-07-09 01:23

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2474483)
ca sa iasa calumea cauta la magazinu de vopsele auto o solutie pt tratat plasticu sa nu puiste vopseaua si eventual inainte degresezi si smirgheluiesi cu un smirghel foarte fin gen granulatie 2000 si spre final il umezesti apoi aplici tratamentu acela si apoi vopsesti iti trebuie multa rabdare

clar ca asta era procesul :) lasa ca am altele pe cap cand o sa am timp ii dau si la cal o culoare.

Marian_nebunu 13-07-09 12:22

pentru angel eyes..
cauta ccfl :)...xenon 8000k pure white:)....nu schimba farurile originale cu altele tuning:)...masina arata super:) bafta in continuare:) sunt tare curios cum o sa se auda cu magnat p ea:)...
punei suspensie :D....eu renunt la Bmw prea multe probleme in 9 luni :)

BMnWA 13-07-09 17:08

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2482382)
pentru angel eyes..
cauta ccfl :)...xenon 8000k pure white:)....nu schimba farurile originale cu altele tuning:)...masina arata super:) bafta in continuare:) sunt tare curios cum o sa se auda cu magnat p ea:)...
punei suspensie :D....eu renunt la Bmw prea multe probleme in 9 luni :)

am faruri tuning acuma cu angel incorporat , dar presimt ca o sa urmeze o schimbare. Angel o sa fie primul lucru si xenon pe ele , sa fie ansamblul complet.. suspensia e pe drum , sper sa vina intr-o saptamana. ce probeme ai patit la masina de te-a speriat ? aevarul e ca sunt cam scumpe piesele fata de e36. dublu si ceva cred ca la orice.. ms de urari :)

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning