Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Raliul Brasovului TESS 14-15 martie (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/110207-raliul-brasovului-tess-14-15-martie.html)

alexcump 14-03-09 18:55

Re: Raliul Brasovului TESS 14-15 martie

3 Attachment(s)
Vin si eu cu trei poze de azi.
O sa uploadez toate filmele cu masini pe youtube si o sa postez link-ul galeriei virtuale aici.

PaulMIG 14-03-09 19:03

Paul, tu esti ala de iti zice cineva in filmulet pe youtube "Ti-am zis ma sa stai langa mine?" :)

Paul 14-03-09 19:04

nu vai, era un copil tembel

gtrally 14-03-09 19:07

pai normal ca au dat-o.mi-e scarba de genu asta de jurnalism.si da cu spectatorii inca sant probleme..ma bucur totusi ca mai discutam macar aici intre noi si ne dam seama ce e bine si ce nu.sant sigur ca multi merg pt prima data la un raliu si poate ca nu se simt bine cand le spun jandarmii ca nu e voie acolo sau dincolo..dar tot e o treaba daca cei care citesc forumul inteleg ca este destul de periculos si stau in locurile special amenajate.
sper ca toti colegii de pe forum sa explice tuturor celor care nu stiu aceste lucruri..
hai sa nu ajungem la stirile pro tv.la cele de sport doar!!

PaulMIG 14-03-09 19:14

Intotdeauna o sa fie persoane care huiduie forelighterii si jandarmii si care vin ca pe stadion si cu replici de genu "io intram mai tare cu a mea". Si persoanele de genu asta au farmecul lor, ca mai razi de ei intre masini:)

H_D_I 14-03-09 19:18

Quote:

Originally Posted by H_D_I (Post 2146588)
Salut,
N-am mai fost niciodata la un astfel de eveniment insa ma gandesc sa sa incerc si eu maine.
Daca merg la Cheia vad ceva sau trebuie sa ajung intr-un punct de pe traseu inainte de inchiderea circulatiei? Unde imi sugerati sa ma opresc? Intr-un ac de par?
Se pot cumpara ceva nimicuri (mai ales Subaru) de la Cheia?
Imi cer scuze pt. ignoranta insa sper sa ma ajutati sa remediez problema asta.
Multumesc.

Si eu incerc sa merg pt. prima data si promit sa nu ma supar pe jandarmi daca va faceti timp sa-mi raspundeti.:-)

VWluci 14-03-09 19:30

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 2147923)
Intotdeauna o sa fie persoane care huiduie forelighterii si jandarmii si care vin ca pe stadion si cu replici de genu "io intram mai tare cu a mea". Si persoanele de genu asta au farmecul lor, ca mai razi de ei intre masini:)

Da...mai ales la super speciala auzeam tot felul de comentarii aruncate ca sa se bage in seama...Cum ar fii "Cum face asta, are toba sparta" sau "ce varza e ala cum a luat curba etc..." Tot timpul vor fii oameni care nu inteleg un sport/domeniu dar incearca sa se dea destepti...ce sa ii faci? Neam de carcotasi.

Brabus 14-03-09 19:36

nu stiu cum e pe la voi, dar aici (maramu') dupa orice eveniment (ca-i raliu sau orice altceva organizat) pe drumul spre casa se "trezesc" toti pilotii nedescoperiti pina atunci, si stai cu ochii in 4 sa nu intre careva in tine.
revenind la raliu, din cite am citit, ziceam ca si Girtofan a iesit, aveti poze sau ceva detalii?

ps. pacat de finlandez ca desi nu era bine in clasament (nenumarate rasuciri) am inteles ca forta bine - defapt s-a si vazut la iesirea in decor.

gtrally 14-03-09 19:41

ne cerem scuze.pai din cheia mai mult ca sigur nu o sa ai de unde cumpara asa ceva.inca sistemul de merchandise nu este asa de dezvoltat ca in campionatul mondial sau alte competitii internationale.daca chiar vrei ceva cu subaru gasesti aici http://metropotam.ro/Pe-ce-dam-banii...Official-Shop/
de stat aproape de cheia sant acele de par .nu sant chiar langa cheia si trebuie neaparat sa intri inainte de inchiderea traseului sa iti gasesti loc de parcare.astazi a fost foarte multa lume si sant sigur ca si maine va fii la fel
cu cat esti mai devreme cu atat mai bine.inainte de acele de par este o fabrica de imbuteliere apa minerala KEIA.acolo pe dreapa sau stanga ar fii ceva locuri sau sus in varf adik dupa ultimul ac de par la vama BV-PH.nu stiu sigur pe unde ar mai fii..sper ca te-am ajutat cu ceva...dak mai ai intrebari poti sa pui si o sa incercam sa-ti raspundem.distractie placuta maine.
pe jandarmi nu ai cum sa nu te superi ..dar sfaturile lor iti pot salva viata!

Sonny 14-03-09 19:46

Cateva poze de la mine...

http://picasaweb.google.com/Robert.C...vuluiTESSDay1#

H_D_I 14-03-09 19:48

Quote:

Originally Posted by gtrally (Post 2148021)
sper ca te-am ajutat cu ceva...dak mai ai intrebari poti sa pui si o sa incercam sa-ti raspundem.distractie placuta maine.
pe jandarmi nu ai cum sa nu te superi ..dar sfaturile lor iti pot salva viata!

Iti multumesc. Sigur ca mi-ai fost de ajutor, doar mi-ai raspuns la toate intrebarile. Raman dator.

PaulMIG 14-03-09 20:07

Da, pacat de finlandez. Felicitari in schimb lui Mulner si aplecaciuni in fata lu Porcisteanu care pe rasnov in curba Pitigoi a rupt normele... a fost de WRC derapaju ala:-P

VWluci 14-03-09 20:10

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 2148000)
nu stiu cum e pe la voi, dar aici (maramu') dupa orice eveniment (ca-i raliu sau orice altceva organizat) pe drumul spre casa se "trezesc" toti pilotii nedescoperiti pina atunci, si stai cu ochii in 4 sa nu intre careva in tine.
revenind la raliu, din cite am citit, ziceam ca si Girtofan a iesit, aveti poze sau ceva detalii?

ps. pacat de finlandez ca desi nu era bine in clasament (nenumarate rasuciri) am inteles ca forta bine - defapt s-a si vazut la iesirea in decor.

Daaa...febra e mare dupa rally vreo cateva zile auzi mult mai multe motoare turate sau mai stiu eu cat scartait sau mai rau...accident.

ervinbv 14-03-09 21:00

1 Attachment(s)
Mi-a placut foarte mult PS1, am vazut un show pe cinste.
Pe PS5 mi-am dat seama ca parca in 2009 ritmul este mai moale, multi au venit foarte incet referitor la anii trecuti, tot pe asfalt umed.Dar totusi sa nu-i critizam ca nu- frumos.Din pacate ii critica postul Pro TV care afirma ca Miettinen este un pilot fara prea mare experienta.Interesant.Bine ca sunt ei experimentati cand comenteaza sportul auto din Romania.

Ne vedem maine pe Babarunca unde se va decide primul invingator din 2009.

turb0 14-03-09 21:10

Quote:

Originally Posted by ervinbv (Post 2148226)
Din pacate ii critica postul Pro TV care afirma ca Miettinen este un pilot fara prea mare experienta.Interesant.Bine ca sunt ei experimentati cand comenteaza sportul auto din Romania.

Ne vedem maine pe Babarunca unde se va decide primul invingator din 2009.

Pare rau ca nu am tv in camera din camin , dar din moment ce au inceput sa faca astfel de afirmatii , cei de la ProTv inseamna ca nu mai au subiecte. Rusine lor pentru asta :rolleyes2
Sa speram ca maine sa avem spectacol din plin ( eu unul nu ma indoiesc ).
Seara buna

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning