![]() |
Re: Daewoo Nubira II CDX
Quote:
|
Pret pentru cash 2650 usor usor negociabil!
|
5 Attachment(s)
Poze noi!Avaria partea dreapta innainte si dupa reparatie!Restul de zgarieturi!!
|
up!nu costa mult retusurile, masina buna, daca o fac o mai tin!!!
|
Consum la drum, gpl 8% (deci cam 4% benzina ca si bani) mers regulamentar, in Bucuresti 12%-14%gpl(7-8% benzina) in functie de trafic...
|
Deci, portiera stanga si aripa(prima poza)sunt reparate(poza 2)...poza cu zgarietura de pe portiera dreapta este facuta de aproape, masina arata mai bine in realitate, daca e cineva interesat, vopsesc eu barile si portiera, accept variante la pret corect(nu a mea subevaluata si cealalta supraevaluata) cu vw, audi, bmw, motor pana in 2,5 !!!ofer diferenta!!
|
Valabil!
|
Masina merge foarte bine, am facut in jur de 4000 km in concediu!!
|
Am ajuns la aproape 130.000km, am facut 55.000km de cand am pus anuntul in 2009...!!!Nu cred sa fie masina mai ieftin de intretinut ca asta!!:D
|
Baterie noua!Bateria originala avea 8 ani aproape si inca ducea dar am zis ca vine frigu si daca ma lasa ma complic!Oricum e remarcabil zic eu!
|
Quote:
Merg zilnic cu masina!! Schimb cu masina din clasa superioara, dau diferenta! |
130 k km reali!Revizie generala ulei filtre, gaz+benzina, baterie noua, 4cauciucuri noi!!gpl-ul e omologat!!
Singura problema arunca ulei pe la garnitura la tacheti, problema lor comuna cam la 10-15k km trebuie schimbata garnitura!!Zgarieturile nu sunt mari am facut pozele de aproape!!Portiera si aripa sunt reparate, poze mai sus!! Sub 2500euro nu o dau!! |
Scad pretul la 2200e!!
Sub 100milioane!!!:shock: |
Msina se retrage de la vanzare si nici nu va mai reveni la vanzare!!!
Topic inchis!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning