Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!! (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/109876-stins-viata-bogdan-frigider.html)

Cozmescu-Alin 16-02-09 23:32

Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!

Dumnezeu sal ierte,Sa dus langa mama lui,acolo e cel mia in siguranta. Sai saluti pe Micutu si Robert din partea noastra si a tuturor.

gagyu 16-02-09 23:34

:( condoleantze familiei....Dumnezeu sa-l ierte pe el si pe mama lui...

dog99 16-02-09 23:36

R.I.P TRIST FOARTE TRIST

renatremo 16-02-09 23:45

PACAT! MARE PACAT! .................................................. .................................................. ...................

SINCERE CONDOLEANTE... DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE...

Fr33`e30 16-02-09 23:50

condoleantze , DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE

PWR-UL!!! 16-02-09 23:58

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ierte ...CONDOLEANTZE FAMILIEI!!!!!:cry::cry::cry::cry:

electric_style 17-02-09 00:00

Dumnezeu sa-I odihneasca!!! condoleante familie...!!! fara cuvinte...:sad:

F_L_R 17-02-09 00:08

1 Attachment(s)
-Duminica......februarie 2009......cald 16 grade......undeva langa Bucuresti...munceam la masina mea cativa oameni. Suna Frigider.....ba chiar sunteti bulangii? ce faceti acolo....iara faceti dealea sa stiti numai voi....stai ca vin si eu. Cu un mers imprastiat si in trening apare gresanu .....ba ai draq ce sunteti v ati pus turbo si dealea si mie nu vreti sa mi faceti......eram cu Ionut nsl u si inca cati va....ne bufneste rasu...Frigider...ce aveti ma....o vand ma pe asta de Bulgaria si ba florica va dau de jurat sa mi puneti turbo.....
-In cateva zile a luat frantuzoaica inapoi sa o faca de drift.....da nu a vandut bulgaroaica.
-Ma Bogdane.....daca tot ai plecat acolo sa i saluti si pe ceilati frati ai nostri Micutzu , Gamu si RoberTXA.....si sa nu uiti ca ne vom revedea candva si pe 10-12 Aprilie sa va uitati toti aici jos la noi, o sa va aratam ca nu v am uitat........sa pastrezi un rond si pt noi cand vom fi din nou impreuna.

Z L R 17-02-09 00:10

Deja ne dor d tine Bogdaneee !!! NU TE VOM UITA !!! Odihneste te frate in pace.... sa saluti p Micutzu si p Robert !!!

Condoleante Familiei.....

Canim Danut 17-02-09 00:20

chear daca nu l`am cunoscut imi pare foarte rau.SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI. R . I .P

MC Mate 17-02-09 00:21

Nu il voi uita niciodata pe Boaca... cu el am dat prima data rondul la Pipera si ne tachinam mereu in ceea ce ne placea cel mai mult sa facem... a plecat mult prea devreme dintre noi... trebuia sa facem atatea chestii frumoase sa ne dam de-a latu unu langa altul....iar viata a schimbat planurile intr-o secunda.... vb sunt de prisos nimic nu-l mai poate aduce inapoi , raman cu amintirile pe veci...

IonutzMFF 17-02-09 00:25

Sincere condoleante ...nu l'am cunoscut personal dar pe toti cei care ne uneste o pasiune , devenim o mare familie . Odihneste'te in pace Bogdane , transmite'le salutari celorlati care s'au dus inainte de vreme

amg_0001 17-02-09 00:26

Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 2073447)
Condoleante:(

Condoleante

alinWRC 17-02-09 00:29

Dumnezeu sa-i ierte si pe Bogdan si pe mama lui ,sa ne paziti de sus .
R.I.P. Frigider ,Micutu ,Gamu,Robert ...nu va vom uita niciodata...

TheMendacious 17-02-09 00:39

Nu imi vine sa cred ... pur si simplu cand aud de oameni care sunt de varsta mea ca se duc ma cutremur .

Cuvintele nu isi mai au rostul dar asa e viata ... jocul cu ea toti il pierdem pacat ca unii prea devreme .

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning