![]() |
Re: TT mk2 S-line
o masina foarte frumoasa,cu mult potential si evergreen dupa parerea mea :) eu unul inca nu m am plictisit nici de modelul anterior sincer sa fiu
spor la modificat si multi multi km fara probleme :) |
vad ca pe toti i-a cuprins spiritul sarbatorilor, s-au apucat toti de urari :lol:
|
1 Attachment(s)
Nu te coafeaza o buburuza in miniatura:lol:?
|
poate daca era la fel :P
|
Eu ii ofer baza proiectului,e un baiat edyyck care tio aduce in acelasi stadiu in care e masina acuma.Iar pentru 50 RON nu cred cai un mare pret sa ai o buburuza:oops:
|
5 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze..relativ noi..n-am mai intrat de demult pe aici :) azi i-a fost montata si grila osir de carbon..dar tot mai avem de lucru :-P |
Felicitari pentru premiu! Imi poti spune de unde ai luat grila, ma intereseaza accesorii de la ei. Multumesc
|
multumesc.grila am luat-o de la osir. www.osirusa.com
|
3 Attachment(s)
asta e varianta mai marfa la poza aia plus ink 2 de la mine :D
|
ba nene, am citit fiecare pagina dar nimic interesant la topicul asta :D offf.. white, glamour, bla bla bla ... cum spuneam... nimic interesant... nu tu linie estetica, nu tu nimic... nu`mi place! urat! fara gust ! :D... pacat de banii posesoarei... la cat a investit in ea :D...
P.S: HoW LoW CaN YoU Go ? :evil: |
Frumoasa masina , bafta in continuare la modificari
|
Quote:
Multumesc! |
Quote:
|
:| aolo ... nu tre` sa va aprindeti :D e doar o parere... si nush de ce ar trebui sa`i sariti cuiva in cap daca nu`i place ceva... doar stii la ce te expui at cand iti prezinti masina, nu intotdeauna vei primi numai laude, vei primi si critici.. si daca cuiva nu`i place ceva, nu vad de ce nu ar spune asta...
cat despre masina lu` UCA... n`are rost sa spun ceva :P stie si ea asta destul de bine fara ca cineva sa`i mai spuna cate ceva... a primit cred ca pana acum destule laude si etc etc... si va mai primi, evident, pt ca merita. Mno, acum multumiti ? :) si bTw... rasp la acel P.S. il intelege ea :P ... Minuneaza`ne ochii in continuare cu teteutsu` Rally :) Numai bine & drive safe! |
5 Attachment(s)
Ernest,pozele alea sunt vechi..dar merci oricum pt ele :-P
"mno",o`neal glumeste,nu-i problema:-P a fost facuta in multe feluri masina pana acum..dar "goanga" chiar nu..interesant oricum :lol: cateva poze de la tuning show,ce-am reusit sa fac rost pana acum..a luat si un mic premiu,locul 3 la best import :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning