![]() |
nu ai inteles bine... io trebuia sa fiu la volan.. si la acceleratie... :P
|
Re:
Quote:
|
hai sa facem intalnirea pe 14 ianuarie,ca sa vina mai multa lume .poate mai vine si ate cineva din bucuresui :golftuning,all -x.
ce ziceti ? lasam o marja sau vreti neaparat pe 7 ian? |
e buna ideea lui tweety :wink: poate atunci pe 7 lumea este plecata pe la munte ca e dupa sarbatotri:arrow:
|
eu pe 7 sunt aici : http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...8&#entry147848
deci daca va decideti sa o faceti atunci va doresc vreme buna si distractie placuta. Daca o sa o faceti in alta zi o sa incerc sa ajung si io ( depind finantele de dupa rev) |
DRUPAREEEEEEEEEEEEEEEE ! VB si tu cu tipu cu Jetta ca el a fost cu ala de a filmat ca vrem si noi filmuletul :wink:
|
Re:
Quote:
|
daca ati reusii asa ceva ati scoate banii buni
dar din cate am vazut BMW care a fost la intalnire(nu stiu daca al tau) nu prea a reusit cerculete (mie mi sa parut suspensia moale ca se lasa prea mult) personal am fost dezamagit ca ar fi trebuit sa fie cel mai tare pe gheata aia. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ai dreptate si cu \"daca ati reusii asa ceva ati scoate banii buni\".Daca mi-ar reusi,as scoate bani buni din buzunar sa dau pe caucioace si echilibrari de roti :lol: (nu ca ar fi asta motivul pt. care n-a iesit show-ul cum trebuia) |
gata pai asa facem :intalnirea ramane pe 14 01 2006 sa fim cati mai multi
,si sa fim siguri ca vom avea zapada |
am o dilema..cu care din bestii sa vin?as veni cu amndoua dar imi trebuie inca u sofer :wink: ....in care sa am incredere sa-i las pe mana asa ''bijuterie'' :lol: :wink:
|
pe 14 dar unde sau nu s-a stabilit inca?
|
FILMUL????cum facem si noi rost ? :wink:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning