![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
hm am inteles ca sa anulat prima etapa de la campulung [ discuti la federatie !? ]
|
dap....din pacate asa este, posibil sa inceapa din 8-10.mai.2009 cu " Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) "
mai multe info. ↓↓↓ http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...ill_climb.html |
Quote:
|
Salut!
Ca intalnire pt weekendul acesta as propune sa facem un "trip". Putem merge si pe Transfagarasean sau undeva mai aproape. Mai astept propuneri... Sunteti deacord??? ;) |
pai transfagrasean ul se deschide doar in august din cate stiu eu , hai ca poate eu oi urca:poke:...mai daca mereti eu va urez nice trip ca eu am de leganat si schimbat pampersi
|
:sad:Weekendul asta e 4tuning days......:rolleyes2
Nu vreau sa il pierd......:twisted: Lasati si voi trip-ul asta prin luna mai....sa se incalzeasca mai bine:lol: |
Cami are dreptate. Daca tot aveti bani de facut un trip eu zic sa o luam din loc si sa mergem la 4tuning days.
|
Sa vedem ce si cum...ca la anu ne facem si noi vazuti acolo. ;-)
|
ok...haide sa mergem la 4tuning day's.
cine vine??? |
Parca era vorba sa facem altceva in weekend-ul asta..:(( + ca lovele de plimbari deasta nu prea sunt.... cine nu merje la 4tuning days pm ca sa vedem ce facem....
PS......INCARCATI-VA BATERIILE LA STATII!!!! |
Pei stati asha. La 4 tuning days mergem sambata de dimineata, mai pe seara suntem oricum in bv iarasi. Si organizam ceva si pe seara in brasov. E mai ok asha.
PS: CARE VINE SAMBATA |
cu cea mai mare placere , dar nu pot venii ...
la vtm imi fac prezenta adica ne facem , pardon ... |
La vtm. cand anume? cand e?
|
cel de la campulung s-a anulat?
asta nu stiam , mergem la Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 08 mai Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 10 mai 1 Campulung Muscel (Campulung Muscel) 10 apr 2 Campulung Muscel (Campulung Muscel) 12 apr 3 Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 08 mai 4 Memorialul "Ludovic Balint" (Brasov) 10 mai 5 Sinaia "Cota 1400" (Sinaia) 05 iun 6 Sinaia "Cota 1400" (Sinaia) 07 iun 7 Sugas Bai (Sf. Gheorghe) 31 iul 8 Sugas Bai (Sf. Georghe) 02 aug 9 Ranca (Ranca) 11 sep 10 Ranca (Ranca) 13 sep 11 Voineasa (Voineasa) 02 oct 12 Voineasa (Voineasca) 04 oct 13 Resita (Resita) 23 oct 14 Resita (Resita) 25 oct |
Vali...din cate stiu se anulase prima etapa de catre federatie.
Se mai tine??? http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...ill_climb.html din cate vad eu...nu prea. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning