![]() |
Re: TURBINE!!!!!!!
Quote:
Mai da-mi detalii legate de presiunea turbinei, de turatia la care intra turbina, de debitul de aer, de capacitatea motorului. Merci! |
Quote:
Debitul de aer nu il stiu acum... Aaaa...si un pret la reconditionare turbine(2 buc) t25...sunt in stare buna, dar vreau sa fiu sigur ca mai tin cateva luni... |
Intrebare pentru cine se pricepe:
Am un motor de Fiat Uno 1.7 diesel pe care vreau sa-l convertesc la turbo diesel; acelasi motor(de 1.7 diesel) dar in versiune turbo se gaseste pe Fiat Punto; as putea sa iau turbina, intercooler, furtune etc de pe un asemenea motor si sa le pun pe motorul meu, adica sa pastrez blocul motor cu pistoanele, chiulasa, pompa de injectie etc, ale motorului diesel aspirat ? |
Quote:
|
Quote:
Intercoolerul costa 550EUR + TVA si am primit un termen de 12 zile. |
caut turbina pentru un air-cooled engine de 1100cmc. t2, t25, t28 sau t3
|
Quote:
|
daca se poate un pret pentru fiecare ca sa decid in functie de asta. multumesc
|
SUPER OFERTA!!!!
Turbosuflanta Garrett VNT1749, pt motoare 1.9 TDI 110CP si 116CP, SUPER PRET PT TURBINA NOUA 600EUR+TVA!!!! |
salut, pt un mondeo 2.0 td-di, 115 cai, as vrea un up-grade. turbina este in stare buna acum, as vrea ca si cu ajutorul unui cip sa ajung undeva la 160-180 cai poate si mai mult daca se poate dar fara sa rup motoru in 20.000 km?
|
aaa...si un pretz te rog. si pt un intercooler mai mare, al meu este destul de mic si e amplasat in bara, are cam 50cm x 15cm.astept. Merci.
|
Quote:
O seara buna! |
salut!
Spune-mi te rog la cat ajunge o turbina NOUA si una reconditionata pentru audi A3 1.9tdi P.d. 131cp cod motor ASZ! Merci! |
Quote:
Salut! Una reconditionata este la 420 EUR + TVA UNA NOUA, ESTE LA OFERTA 650 EUR + TVA!!! GARANTIE UN AN, FARA LIMITA DE KM!!!!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning