![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
Am incercat pisica 2.0 24v 150cp si am batut-o,nu cu mult,dar rezultatul este important!
In mintea mea eu zic ca am batut-o pe greutate sau pe cuplu ... :???: Ursul 2.3 este mai usor .. nu stiu cat are exact dar nu mai mult de 1100kg MAXIM ! tocmai daia vreau sa vad care va fi scorul ... Kimi,cu polo gti da-te tu:???: |
1150kg are 2,3-ul fara aer sau alte prostii un 2,3 in apele lui se misca bine de tot ,intrebarea este mai exista asa ceva??pisoiul are cam 1300 kg
|
Quote:
Are cineva un 2.3,sper chiar sa fie 2.3 curat .. o sa va anunt cu rezultatul zilele astea;) |
si eu am avut 2,3 cel de 150 cai blocant de 4,10 serpi... cel la care a ajuns spune ca in zilele bune alearga si 2,5-uri ,personal cu ce am testat am stat la o masina in spatele unul 325 cu bloc eta chiulasa 2,5 serpi si blocant lung si odata am pierdut si odata castigat cu un 325 ix + cip.
sunt curios de rezultat in mod normal un 2,3 in apele lui te face :) |
Pune si rezultatul de vineri mane:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine frate,cand vrei iti acord revansa,nu se pune pb;)
Da fao odata sa mearga si ea,cum iti iei bataie cum gasesti imediat o pb la ea:)) |
Quote:
O sa ne mai dam,ho,mai da-ten HORSE PUTERE ai mei:lol: |
HORSE POWER:))))))))
Si app,vezi ca unde ne-am dat penultima oara nu sunt decat 300m;),si unde ne-am dat ultima oara sunt 400:P....in fine,asta sa fie pb,ca ma bati u pe mine sau eu pe u:P,la's ca data viitoare sa fi'u sigur ca plec acasa linistit vin cu SPRAY-UL in portbagaj:))))),sa imi miroasa bine in masina:)) ps:Normal ca nu te mai satisface daca a disparut crede-ma de galbenele dp piatza:)))),cu cele noi ustura:)) |
N-am inteles ce-ai vrut sa zici ultima fraza dar ma rog:???:,iar unde ne-am dat penultima oara eu zic ca au fost 400m,am stat si m-am gandit,cand ne-am dat am apucat de am dat-o si pe a4a cativa metrii..apoi ultima oara la fel,am dat-o si pe a4a cativa metrii ..
La legale unde este masurat am vazut ca nu apuc s-o dau pe a4a,se termina cei 400m exact cand se termina si a3a la mine,in 7000ture Ma rog,ne mai dam cand ne simtim in stare,poate ne dam la o legala sa nu mai existe dubii,dar cu conditia sa nu fii mincinos si sa vii cu horsii putere de fabrica:lol: |
Pana la urma urmei nu conteaza cu ce cai venim pe ele,la baza lor stock sunt amandoua apropiate nu?:)
|
Kenzo ai cai ma???
:D Hai si cu mine ca am 140cp. |
O dau si cu tine:)
Sa te parfumez putin;) Si 140 de cp sa ii spui l'u ala mic de la MC ca ai:))))),oricum trage bine a ta,deh...daca sare de 180 cp e normal;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning