![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
jantele vor mai intarzia cred,deocamdata banii au alta prioritate in toamna cred ca ma voi ocupa de interior,cu privire la manere mie personal nu mi-a placut cum aratau negre |
Quote:
multumesc frumos,mai am de munca la ea destul,pana acum sunt f multumit de cum a iesit |
2 Attachment(s)
cu VPR:peace:
|
pacat ca nu am avut mai mult timp , sa stam sa mai vb si noi , a fost totu pe fuga :???:
poate data viitoare , ca o sa mai fac o tura prin ploiesti , prietenii stiu dc 8) |
14 Attachment(s)
intalnire de gradul 3:shock:
cu cine m-am intalnit aseara in peco? cu masina disparuta si controversata de pe forum:D, carcotasii sa stea linistiti,masina inca functioneaza si arata bine,in curand va intra din nou in reconditionare. app a fost o intalnire cu public,au venit multi curiosi cu ochii iesiti din orbite....:shock: ce dor mi-a fost de masina asta:!: |
Arata bine batranica, dar astra ta arata intr-un mare fel 8). Chiar merita niste jante frumoase si eventual o suspensie. Bafta!
|
o ador ,m-am indragostit,care imi da si mie detalii despre batranica asta
|
Quote:
aici e topicul masini este primul proiect de tuning la care am lucrat,totul s-a inceput acum vreo 8 ani,si din ce am vb aseara cu propietarul,se va relua proiectul de la capat:D |
cred ca ar pisa super niste rotile cum are VPR, chiar unele cu buza mai mare albe.
|
cand facem si noi o intalnire sa ne strangem toti cu astrele ? :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
........... luna asta avem de schimbat cate ceva pivoti,flansele de la amortizoare,bucsile de bascula,bucsi bara stabilizatoare,tampon motor si ambreiaj |
e ceva cheltuiala. pozele astea sunt facute cumva pe la slanic ?
|
Buna treaba si ma bucur ca te ti de capul ei :)
Amice,daca tot umbli la toate cele,ar fi pacat sa nu ii schimbi si consumabilele. Masina arata bine si culoarea este frumoasa, sa ai grija de ea si ea de tine :) |
Laurenţiu, iar ai pus semnalele astea ?
Mai bine arată cu cele albe... Spor la treabă ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning