![]() |
Re:
Quote:
|
Ce ma amuza? :evil_laug Iti fac o lista si te anunt cand e gata :eyebrow:
|
OnTopic: Am votat 2 :lol: - cum sa votez 1 cand ma amuz asa teribil?
|
Re:
Quote:
|
Lista e lunga si o sa am nevoie de timp...
Fara nici o legatura cu topicul si persoanele de scriu pe aici... un forum pentru fete interesate de baieti cu masini cand se face? Ca fete pasionate de masini sunt destule :lol: :lol: :lol: |
de ce nu ti-l faci singura?
|
Iar sunt offtopic :oops: :oops: Gabi, te saluta sha-u'
|
BUZZ him din partea mea!:)
Huh, se pare ca a adormit flaviutza :) Noapte buna! :bored: |
Quote:
Se pare k cei care au ceva impotriva ta sau care au ceva de spus nu sunt bine priviti de tine... Stii viata nu e asa de frumoasa cum pare... Si crezi k daca ti-ai tras 10 poze langa niste masini aflate la un concurs, gata esti reisarita si tu, pasionata de masini... Habar n-ai cu ce se mananca asta si gata, esti tu fana TUNING. Nu iau apararea la nimeni ( sau poate ca da ), dar observ k prea esti pupincurista si prea narcisista. De ce nu-ti deschizi un Fan Club?Ceva gen : Cine ma iubeste si ii place despre mine sa-mi lase aici gandurile lui > FAN CLUB FLAVIUTZA. Hai k am zis tot ce aveam de zis si te rog nu mai suferii atat!!! |
eu tot nu inteleg de unde atata rautate... si nici nu ma intereseaza... dar totusi.. suntem oameni nu animale.. si cica mai avem si aceasi pasiune...
aiurea |
Re:
Quote:
:lol: Sami explice cineva si mie carei shtou acy... :P :lol: :peace: |
bai dr chiar ca.........sunteti rai mah 8)
mai lasati fata sa respire |
jump to first page ;)
silviule ... esti un lau mah...lau de tot... cum poti spune asa ceva de flaviutza ???? :lol: :) |
nici eu nu vad cei cu rautatea asta :D
in loc sa ne iubim cu totii... urmati exemplul lui moxxu si al lui gabi...preferabil cu o femeie :D ... si apoi vor fi mai putine certuri p aici ;) |
Re:
Quote:
flavia a reusit sa-si faca multi \"prieteni\" :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning