![]() |
Re: E30 - 89 G U W
8 Attachment(s)
Inca o serie de poze cu evolutia masinii :bat: !
|
3 Attachment(s)
.............................. masina a intrat de astazi la pregatirea pentru colantare :)) =)) !
|
respect maxim pentru efortul,sacrificiul si munca depusa :) tineo tot asa
|
3 Attachment(s)
In mare parte masina este gata de colantare , mai trebuie lucrat pe la bandourile p..i mele , mi-au mancat zilele ... am muncit 1 zi intreaga la ele si nu au iesit cum trebuie !
O sa mai revin cu poze cand este gata ! |
felicitari pentru efort si pentru rabdare. ce culoare va fi?
|
Quote:
|
hehe, ma bucr sa aud asta.
bafta! |
frumos proiectu..iese bine.imi place.Ceva noutati de pe front?
|
hai guwi fii fortzaaa.mai rar cu vointa ca a ta.;)si vinde naibi motocicleta aia(k esti prea tinar) ,si baga in urs tot:twisted:
|
Quote:
Wilgax : Noutati nu sunt , muncesc de 1 saptamana intru-na la ea ... pentru colantare . Azi nu aveam ce face si m-am uitat pe la bucsaraie pe fata , e toata praf ... am ramas nebun cand am vazut ce e acolo ( pivoti cu filete stricate , cate 2 piulite pe ei , discurile pe fata trebuiesc schimbate , placute etc. ) ... dar asta este le schimb si pe alea ! |
omuletule ai timp s-o faci...important e ca am vazut proiectu de la bun inceput si stiu ca va iesi fortza!Da-i fortza in continuare si-ai sa ai cu ce sa te mandresti pe strazi....unde n-am avut eu norocu sa-mi iau urs...Dar poate pe viitor va veni si la mine daca nu se vor schimba treburile cu poluarea si cu alte minuni!
|
superb..spor la lucrari vreau sa vad cum arata inbracata in hainele ei!
|
cum decurg lucrarile fratica?......ceva noutati la ursache tau?poze filme ceva sa ne clatim ochisorii!
|
Quote:
Acum ma duc sa termin cu finisajele :2gun: ! |
Cu, colantarea ai terminat? Multa munca bagata in masina asta, mult succes in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2026 4Tuning