![]() |
Re: BMW 320D 177 cp vs. Skoda Octavia RS TDI
Quote:
Quote:
|
Quote:
1.Aspect mai placut (mai ales cu m-pack) 3.Stabilitate (un + pentru tractiunea spate) 4.Interior mai frumos + calitatea superioara celor din Skoda a materialelor folosite 5.Valoarea la revanzare |
Quote:
|
Quote:
|
Bmw as alege si eu, pt ca:
1) prefer sa scrie BMW pe masina decat Skoda (stiu, snt snob, multumesc, dar imi plac reprezentantele sexului frumos ;)) 2) RWD, cea mai reusita tractiune, dupa parerea mea 3) design, desi recunosc ca triplele alea de pe E90 nu snt cele mai reusite care au iesit pe portile bavariei. 4) o multime de motive subiective, pt ca snt fan al marcii. |
Quote:
|
nu neaparat, dar stii ca au si alea rostul lor.. si in afara de asta, stii ca genul ala de femei reprezinta cam 80% din totalul lor. nu o sa ma apuc sa schimb eu lumea, doar pt ca o "pasa" o sa reactioneze mai prompt la emblema alb-albastra decat la faptul ca skoda mea are 16v, si curba de cuplu pleaca mai jos decat la bmw si tine mai mult, iar turbina are o geometrie variabila de o mananci goala, nu alta! interesul meu vis-a-vis de ele e altul, nu ma apuc eu sa schimb lumea.
just my 2 cents. |
Nu te-a contrazis nimeni, doar am nunaţat ce anume te interesează, şi tu ai confirmat :)
Spunem amândoi acelaşi lucru. |
Skoda, pe platforma de golf sau ce e, nu o sa se compare niciodata la feeling cu un 3-series, sa fim seriosi. Trecand peste brand si orice, sunt specii diferite rwd si fwd. Daca esti sofer si iti place sa conduci, nu ai cum sa iti iei skoda, daca nu te intereseaza ce conduci din punctul a in punctul b deja nu mai conteaza. Iar daca vrei sa agati si pasarici, nu mai e nici un concurs.
|
de acord. vad ca esti in grup "mercedes", deci esti in tema. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
>>> BMW <<<
De ce ? Pai este mai bun cam din toate punctele de vedere, repartitia maselor, tinuta de drum, frane etc. Una e un hatchback (nici macar premium) sau o masina construita pe platforma de hatchback alta e un sedan premium. Eu nu prea agreez BMW-ul, nici in cazul asta nu ma dau in vant dupa el fiind cam urat dar nici Skoda nu e vreo frumusete, este mai stearsa, mai banala. Strict tehnic insa, Skoda Octavia are toate sansele sa fie mai slaba per total. Castiga insa la cost achizitie si probabil intretinere. Deci in mare parte se rezuma la buget. |
BMW clar
1.Tractiune spate 2.Putere mai mare (177 armasari toti la locul lor) 3.Mai multe posibilitati de tuning 4.Design mai frumos, clar 5.Interior mai frumos 6.Valoare mai mare ... ... x.Pasionat/obsedat BMW Si lista poate continua.O Skoda oricat de RS ar fi nu poate sta in fata la un BMW, adica un BMW tot timpul o sa fie peste Skoda.Nu zic ca Skoda nu sunt masini bune (pt tara noastra) dar nu se pot compara cu BMW. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning