![]() |
Re: Fotografiile mele - stefan_88
Ce număr are acel e36 RZV :lol: !
Oricum super tari pozele dar parcă trebuiau unpic mai deschise din contrast la cele cu opelul sunt prea ,poate prea dark :( ! Şi la poza asta ar fi trebuit focusul făcut pe maşină pentru că pe ea vrei să o scoţi īn evidenţă,nu aceea stāncă ,oricum bună ideea !:idea::arrow: |
7 Attachment(s)
Sa nu moara topicul ...pun si eu cateva poze de la :arrow:
Tuning Show Suceava 26-27 sept.2009 Attachment 1107393Attachment 1107394Attachment 1107395Attachment 1107396 Attachment 1107397Attachment 1107398 Attachment 1107399 |
Cea cu focusu e cea mai reusita din toate punctele de verdere. Pacat ca nu a stat tipa mai provocator pe masina :)
|
Poza a doua poza e cea mai interesanta....ar mai trebui putin editata si merge de un Wallpaper...referitor la poza cu focusu nu mi se pare deloc reusita:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tot ce am enumerat mai sus duc deobicei la o fotografie reusita. Daca nu te pricepi , multumeste-te doar cu privitul :-) |
Nu vreau sa ma bag aiurea, imi plac fotografiile lui stefan cu toate ca nu sunt pasionat de auto, de altfel nu comentez in general, dar totusi, daca o poza nu are acel ceva care sa te faca te uiti de mai multe ori, conteaza ca expunerea e corecta si incadrarea ca la carte, subiectul in focus etc ? Zic si eu...
|
Quote:
|
Poza cu Focus-ul imi place si mie ...si cred ca e una din cele mai reusite poze ale mele. De restul ce ziceti ? :)
|
4 Attachment(s)
|
Quote:
|
Prima e singura expusa cat de cat ok. Zgomot cat cuprinde in toate pozele.
|
4 Attachment(s)
Renault RoadShow @ Bucuresti :arrow:
Attachment 1126308Attachment 1126309Attachment 1126310Attachment 1126311 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2026 4Tuning