![]() |
Re: Street Night Racers Club
Dupa o perioada destul de lunga in care nu am mai postat pe forum am revenit cu noi detalii despre clubul nostru.
Am facut un inventar al membrilor...deoarece au avut loc ceva schimbari,iar lucrurile stau in felul urmator: Bucuresti: -VW Golf III 1.9 -VW Golf III 1.6 -VW Golf IV 1.9 hidramat -Bmw e36 2.0 hidramat -Bmw e36 1.8 -Bmw e36 1.6 coupe -Accord 2.0 -Symbol 1.5(cel albastru) -Yaris 1.3(cel rosu) -Trabant 1.1(Angel 5) -Alfa 156 1.6 -Vectra 1.6 -Astra H 1.7 Targu Jiu: -Civic 1.5 -Bmw e30 2.5 -Logan 1.4 -Kadet 1.4 + alti membri ce sunt in asteptare,pentru a vedea cat de seriosi sunt;) revin cu poze ... am avut probleme cu calculatorul,iar acum trebuie sa facem poze din nou vom reveni si cu cateva surprize...trebuie doar sa aveti putin rabdare:oops: |
12 Attachment(s)
|
Multumim stefan pt. poze,sunt deosebite! Te mai asteptam pe la noi! :D
|
Multumim pentru poze stefan,data viitoare incarca mai bine acumulatorii :lol:
Incep sa fie dezvaluite surprizele... 1) vectra prezenta in 2 poze(cea in 2 culori)...2.0 dti, o salutam pe aceasta cale. 2) Golf IV prezent si el in 2 poze:D 3) Golf III in constructie |
Vad ca la intalnirile voastre iese distractie.
Ma primiti si pe mine? Vin si eu la urmatoarea intalnire :) |
Da man,ne vedem la locul stabilit,ora stabilita.
Sa nu te ratacesti ca ne suparam:lol: |
Eu imi fac destul de mult veacul prin floreasca-dorobanti deci stiu si cu ochii inchisi sa ajung :lol:
|
cateva poze pt propietar...si sper sa aiba grija de ea in continuare!!!
|
super vectra....sper ca nou propietar sa aibe grija de ea in continnuare!!! bafta baieti faine rau masinile si poate ne intalnim odata la vreun show!!!
|
multumim frumos alex, cu siguranta ne vom intalni la show-uri...
o sa revin cu poze si cu cateva dintre masinile de la targu jiu;) |
5 Attachment(s)
uitati aici pozele pe care vroia und Alexx sa le puna.
cred ca despre astea e vorba pozele acestea sunt de cand masina apartinea lui alex |
1 Attachment(s)
...o sa urmeze mai multe :twisted:
PS:salutari de la Tg-jiu 8) |
HEHE asta e facuta aseara? :D Prea tare,Civicu in centru ,ursii in dreapta si opelurile in stanga :D aka Nebunii de la Tg. Jiu ! :D
|
TG. JIU va salut ptr cei ce nu stiu vicele SNR Bucuresti sper ca as putea sa vin si eu vineri din 24 la TG JIU sa va vad si eu mi-ar face mare placere bafta
|
Cam lipsa de activitate pe threadu asta de ceva vreme :P cand va mai intalniti ca vin si io cu cazanu meu :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning