Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/105906-noul-mercedes-class-coupe-primele-fotografii-oficiale.html)

ovydioo 20-02-09 09:48

Re: Noul Mercedes E Class Coupe - Primele fotografii oficiale

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2082683)
De ce E-Class coupe cand ai CLS? Doar cei de la Mercedes stiu....

la asta ma gandeam si eu, de ce sa faci o masina in doua usi cand ai una in patru. si ce rost mai are si un amg cand ai deja ml 55 amg. poate sa il cumpere pe ala ce rost are sa faca toata gama amg. dupa parerea ta merc ar trebui cred sa restranga gama de modele la doar 2 masini sau poate un smart cu portbagaj mai mare si 4x4 cu un v8 amg si gata...

ovydioo 20-02-09 09:54

ce-ati mai inceput voi soferii de logan sa va dati cu parerea ca asta nou nu e bun ca arata urat ca nu trebuia sa apara de parca merc avea inca 19 modele in clasa coupe-urilor cu 4 locuri? sa-mi spuna si mie stresatii de aparitia asta cand exista cls cine se bate cu seria 6 cabrio, vreun cls cabrio:) lol ce funny sunteti

ROBERT_88ROB 20-02-09 09:58

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2083995)
ce-ati mai inceput voi soferii de logan sa va dati cu parerea ca asta nou nu e bun ca arata urat ca nu trebuia sa apara de parca merc avea inca 19 modele in clasa coupe-urilor cu 4 locuri? sa-mi spuna si mie stresatii de aparitia asta cand exista cls cine se bate cu seria 6 cabrio, vreun cls cabrio:) lol ce funny sunteti

fi sigur modelu asta nu poate sl se bate cu seria 6 :D

getedoi 20-02-09 10:00

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2083966)
la asta ma gandeam si eu, de ce sa faci o masina in doua usi cand ai una in patru. si ce rost mai are si un amg cand ai deja ml 55 amg. poate sa il cumpere pe ala ce rost are sa faca toata gama amg. dupa parerea ta merc ar trebui cred sa restranga gama de modele la doar 2 masini sau poate un smart cu portbagaj mai mare si 4x4 cu un v8 amg si gata...

:lol:
eu as lasa in loc de 4x4 cu v8 unul din autobuzele merc. de ce sa tii maisnile cu 4 usi, cand poti sa ai usi culisante :lol:

ovydioo 20-02-09 10:17

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2084012)
fi sigur modelu asta nu poate sl se bate cu seria 6 :D

prietene sa-mi arati si mie bmw seria 6 in 2 locuri cum este sl tau cu care se bate. lol acum esti si mai funny

ROBERT_88ROB 20-02-09 10:21

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2084063)
prietene sa-mi arati si mie bmw seria 6 in 2 locuri cum este sl tau cu care se bate. lol acum esti si mai funny

prietene atunci m3 de ce se bate cu c clase si a4 ca doar are 2 usi ?:))))

ESPinoza 20-02-09 11:06

Quote:

Originally Posted by ROBERT_88ROB (Post 2084075)
prietene atunci m3 de ce se bate cu c clase si a4 ca doar are 2 usi ?:))))

M3 este si sedan si coupe si cabrio. deci nu are numai 2 usi. m3 sedan-c`klasse amg-rs4. m3 coupe-clk amg-si s5 in lipsa unui rs :)

VBogdan 20-02-09 11:45

ma dispera farurile alea.....parca s-a balbait ala cand a desenat....nu mi palce deloc fata....strica tot aspectul.....

ROBERT_88ROB 20-02-09 11:51

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2084211)
M3 este si sedan si coupe si cabrio. deci nu are numai 2 usi. m3 sedan-c`klasse amg-rs4. m3 coupe-clk amg-si s5 in lipsa unui rs :)

m3 sedan este doar noul model si acuma in 2009 ii lansat :D

ovydioo 20-02-09 15:50

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2084211)

merci mult dar zi ca el pana la urma ca e insistent rau. sl se bate cu seria 6 si E coupe cu seria 3 si ce mai vrea el ca nu intelege.

ROBERT_88ROB 20-02-09 18:30

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2085092)
merci mult dar zi ca el pana la urma ca e insistent rau. sl se bate cu seria 6 si E coupe cu seria 3 si ce mai vrea el ca nu intelege.

nu-s insistent dar nu-s din aceasi gama e class cu seria 6,in fine

ovidiu202003 21-02-09 00:30

pe alb este dementiala!!!

andreicln 21-02-09 16:26

:rolleyes2mda:rolleyes2

Victor_WRC 23-02-09 20:25

destul de interesant

sunny_razv 23-02-09 20:31

Este trist ce se intampla,ca si cu C-ul,l-au stricat si p-asta, nu sunt de parere ca farurile strica chiar asa de rau precum spun unii dar mai mult sunt eu de parere ca spatele sufera dupa o urma de criza de identitate,regretabil ,pana si Mercedes strica unele modele,nu stiu la cine mai se poate sa mai avem pretentii la design cand marii constructori fac din astea.

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning