![]() |
Re: E30 - TAXIUL MEU.....
Vezi ca sunt dungile cu patratele care se pun pe usi si aripi pe magnet. Fa rost de undeva si punele la misto:D, dar sa faci si cateva poze. Bafta.
|
Quote:
bafta..... |
Ai putea pune chiar si un taxi dela cu magnet pe plafon, just for fun:D. Oricum ursul e superb...
|
daca imi permitetzi o completare cu intarziere... Ursu cu 76 HEL la inmatriculare nu a fost a lu sakalu, a fost al mamei lui:lol:
|
pai..cred ca saptamana viitoare e chiar gata de plimbari!prima va fi la RAR:)) hai sa ne auzim cu bine!bafta
|
Eu unu as merge cu un taxiu ca asta :)
|
Quote:
zice "plutonier castravete...actele la control".... bag mana in acte si ii dau talonu de la diesel.:)):)) gaboru nu gineste ca difera numerele...... zice" mda cam mari rotile astea"...erau pe 16"..... pai am facut pana sefu si am luat si de la baieti inprumut..... el...pe toate 4....ba da-o draq....luam talonu... zic....stai boss ca am incurcat actele... dau talonu de 2,5.... atunci beleste ochi si zice ....bai las-o dreaq ca doar nu o merge maicata cu 2 juma....:)) zic.. boss....criza pe piata......impozit mic,asigurare la fel...eu decat iau copilu de la gradinita....fac piata cu ea.....stiu eu ce face mama cu ea...o fi pasionata de adrenalina....:)) pina la urma baieti buni ma lasa doar cu avertisment si cu celebra zicala....sa nu te mai prind pe aici...:) |
tare faza................:-P:D
|
Sunt si eu invatat cu zicala "sa nu te mai prind pe aici" sau "mai dute si tu acasa":))
|
stii ce-mi place cand aud vorbe de genu...........''knd m-au urmarit tocmai pana la........'' sau...............''am luat avans de 1 min-2........si s-au lasat pagubasi baietii''!..........ei logan tu urs............sigur sigur!
|
Quote:
daca e masina lasata du-te fara bara fata ca aia matura cu ea pe standurile alea....nu ii doare burta....... dar banuiesc ca te duci la sursa deci merge repede..;) bafta........... |
cumva joi te-au alergat baietii cu golanu?
|
Salut
Cat costa un volan cum ai pe masina, de unde l-ai cumparat?ca am vazut la cineva de vanzare si sa stiu daca merita pretu care il cere nefiind nou acela |
povestea cu hel-u e de cateva luni.......impropiu zis m-au lergat.....m-au urmarit pina la peco unde oprisem sa iau o cafea......ca doar nu fugeam de garda cu o masina pe numele meu....
cu taxiul nu am avut si nu vreau sa am de-a face cu politia......o ard chill ,ca apoi nu mai pot sa ies in oras cu ea ....iti sare repede in ochi culoarea si ma ginesc de la distanta..... |
Quote:
ce bani iti cere pe el...? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning