![]() |
Re: King of Europe Dragster 2009 la Kiskunlachaza!
Quote:
|
Quote:
Cam asa au mai stat lucrurile, foarte frumos acolo intotdeauna o placere deplasare la vecini. Pacat de Leonul de la Bz care are ceva probleme, sper sa ajunga cu bine acasa. Felicitari tututor care au facut deplasarea si au mai ridicat putin stacheta romaneasca. |
Jeff a avut 11.2? Inseamna ca are cel mai bun timp romanesc, nu? Poti demonstra cu o filmare, ceva?
|
Are cineva timpii?!? Sa-i posteze exact!
|
si eventual niste filme :)
|
o locatie excelenta, o vreme ideala exceptind putin adierea vintului din lateral cam la 30 km/h.pista dupa parerea mea super aderenta care permitea plecari f bune in conditiila unor gume potrivite.Lumea e departe fata de noi.dar Romania a avut cele mai frumoase masini, toata aproape cu vechime de max 3-4 ani.Stiu lumea o sa spuna ca sunt masini de strada dar ce am vazut pe acolo m-a lasat fara cuvinte.cea mai frapanta chestie care am remarcat-o nu erau jandarmi , politisti sau oameni de ordine si ......nu am vazut pe nimeni spargind seminte.o civilizatie demna de urmat cu concurenti amabili care iti deschideau capotele si te lasau sa le fotografiezi operele , care dadeau informatii despre masinile lor cu o amabilitate si o simplitate dezarmanta.
cred ca la ora asta cel mai bine s-a descurcat porsche alb de buzau care a tras un 11.2x si un evo rosu care a tras 11.4x parca .in rest f multe chestii interesate polo TDI 10.4x honda civic 10,7x honda civic 10.01 parca ...incredibila masina e 30 aspirat 11.78 etc si ultima chestia skoda 1000 MB 11,9x |
Quote:
si sa nu uitam renault 5...nu pot sa cred ca ai uitat de renault 5 ...turbo cu nos...al italianului....nu mai stiu exact timpul , stiu ca batea porschele turbo...avea 11.00 parca cel mai bun timp... |
Nu am scos 11.2 ci 11.3 in prima seara, dupa care mi s-a dus ambreiajul si am ramas fara a 4-a.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Atasat aveti piramidele pe grupe, cu clasament pe podium.
|
aveti aici timpul de 11,24s scos de 997turbo
https://www.youtube.com/watch?v=WpZAFaCvFnc si aici una din cele mai interesante curse red rocket(HONDA) 9,84s vs viper https://www.youtube.com/watch?v=vb1kb3UgIG8 |
Baluba - Mitsu Evo 9 - Anonymous Motorsport TIMP 402M.12,215
FELICITARI ROMANILOR CARE AU PARTICIPAT....ORGANZIARE NOTA 10. |
1;Nadir - Audi S3 - Anonymous Motorsport 12,27
2: BBN - Audi S3 - Anonymous Motorsport 13.3 3: Baluba - Mitsu Evo 9 - Anonymous Motorsport 12,22 4: Rusu - Nissan 350z - Anonymous Motorsport 5: Ral - Audi TT - Anonymous Motorsport 6: RAZ - Evo X - Anonymous Motorsport + B|shOp copilot ) 12,4 7: BYG - Golf 5 gti - Anonyymous Motorsport 8: Kelu - Opel GT - Anonymous Motorsport 13,30 9: Razvan - Subaru Sti - Anonymous Motorsport 12,5 10: AndreiWTW - BMW ursulet Turbo - Anonymous Motorsport 13,0 11: Mona Megane Rs -Anonymous Motorsport 12 Sebastian 13 Pepy Opel Speedster(daca va fi gata ) 14 Pinky Subaru Wrx 15 vladpvs 16Gabin 17 BobiMOM 18 DanyLET 19 Dragusu Fiat Coupe Turbo-Power Team Buzau 13.3x 20 Bitnet Ibitza 1.8T-Power Team Buzau ---- 21 Tiger Seat Cupra-Power Team Buzau 13.22 22 Riki Porsche 997 Turbo-Power Team Buzau 11.24 23 Pop Gheorghe 997 Turbo-Power Team Buzau 11.3x In legatura cu seatul de buzau Cupra, timpul a fost scos vineri seara cand pista nu avea o buna aderenta , sambata cred ca scotea lejer 12.8x dc nu mai bine, dar asta e s-a rupt ambreajul,volanta e varza, am stat pana ieri seara la oradea in speranta ca o s-o reparam ,si in final sweet train ....Felicitari Riki pentru locul obtinut.. si pentru Dragos T , se pare ca nu suntem carne pentru tunuri la unguri .. eu zic ca un loc 2 ,care putea lejer sa fie 1 dc nu il incomoda la start pe riki unul dintre organizatori ,il lua lejer cu 11.24 fata de 11.405 al lui evo |
Si la KOE 12+ aveam sanse... Am avut masini care nu s-au inscris desi timpii scosi cu o zi inainte au fost mai buni decat ce a fost pe podium.
Se pare ca cei care s-au batut pentru locul 3 si 4 la 12+ aveau masini de sub 12, dupa ce timpi au scos in finala mica (probabil au mers mai jos pentru a nu sari grupa sau a fi descalificati dar in finala mica s-au dat in fapt :) ) |
RUSu de la noi era calificat dar nu s-a mai dat pt ca ii placea prea mult la minirally :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning