![]() |
Re: Motoarele germane versus motoarele italiene
Quote:
iara in legatura cu fiat 500 abarth e o masina ptr impatimiti sau sa o ai ca a doua masina de duminica..altfel eu nu ii gasesc rostul..parerea mea e mai fain un mini cooper s sau mas multumi si cu un c2 sport |
NU zice nimeni ca 1.4 tsi e o petarda de motor, e un motor foarte bun si plin de cai, doar ca dupa ce iese din garantie n-as vrea sa fiu proprietarul unei masini echipata cu respectivul motor, mai ales daca s-a si tras de el, asta spun oamenii...
motor bun, ca e nou, mai vedem peste 3-4-5 ani ce-o sa fie cu ele... |
Quote:
|
nimic, nu am contrazis pe nimeni eu, doar iti povesteam despre ce cred oamenii, scuzele mele pentru postarea ambigua :)
|
Quote:
|
dap, tocmai ca masina trebuie sa-mi serveasca necesitatile, de preferat pentru o peruiada mai indelungata decat un fier de calcat, nu ma convinge un motor de 1.4 cu atat de multi cai, nu-mi da sentimentul ca am sub talpa un motor fiabil, ci mai degraba chestiune semi-stabila, careia trebuie sa-i menajez puterile, ori eu nu ma simt confortabil facand asta...
|
In forja consuma cat GTI, deci daca il iei ca sa tragi de el, mai bine iei GTI.
|
...buey bun ok,asta s-a stabilit deja...dar dc unii cred ca acel motor de 1.4 170 cai din grupul vag nu este fiabil,etc...iar acel 1,4 200 cai de pe fiat 500 abarth "nush ce editie" e xceptional...asta vroiam sa zic ca subiectivismul a depasit de mult granitele bunului simt...nu iau apararea motorului de 1.4 tsi,ba din contra nu mi-as cumpara niciodata o masina echipata cu acel motor,prefer de 100 ori 2.0 170 cai...dar nu mi se par corecte aceste afirmatii...
ionut nu am inteles gresit,de aia am si inceput postul cu"aia e parerea ta"...deci am inteles f bine |
ok robert, ai dreptate, nici fiat-ul nu l-as premia pentru fiabilitatea lui, asta asa e
|
Quote:
|
Quote:
Nu vreau sa transform acest topic intr-un versus swift, polo, clio, etc...dar m-am simtit deranjat de afirmatia respectiva, iar eu tind sa cred ca swift-ul nu este vreun lighean japonez! Sper ca m-am facut inteles, iar daca aveti intrebari legate de swift nu ezitati sa intrebati. |
robertinho....ce golf gt ai tu ? ca eu stiam ca ai 1.9 TDI iar la 1.9 tdi nu exista varianta GT :) ...
|
Quote:
GT SPORT e un nivel de echipare de la 1.4 tsi 122-140-170 1.6 1.9 tdi 2.0FSI 150 2.0 tdi 140-170.. |
Apreciez interventia lui Gabin, omul stie ce vorbeste cand vine vorba de Suzuki si nu numai, deci bun venit pe sectiunea de versus:)
|
adrian..eu nu am vazut niciodata gt sport pe motorizarile alea!.. gt sport am vazut doar pe 2.0 tdi si 1.4 tsi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning