![]() |
Re: Dacia Nova Factory car 300 cp
Quote:
Un adevarat pasionat auto,pasionat de tuning,prefera sa dea bani pe ceva mai vechi,si sa modifice,decat sa dea banii pe o masina stock,care v-a arata la fel ca alte 200.000 de modele din aceeiasi tara...Asta e esenta,sa fii diferit,sa fie total altceva, cu limita de bun simt ca sa nu o dai in kitch si tiganisme. ciuperca gabriel ~ Salut,si eu sunt la fel de interesat de proiect,abia astept detalii noi.:D |
Quote:
|
gata omul nostru s-a resemnat...
este clar ca nu va mai posta cu nici o poza nimic... sa fim seriosi citesc topicul acesta de luni bune de zile si nimic poate masina chiar nu o exista... |
Baiatu asta,minte ori minte,nu are ce poze sa pun,pacat ca atata lume a urmarit acest topic degeaba.
|
Quote:
|
vand ca "merge treaba excelent" :)) off ce inseamna plictiseala. am avut o nova si chiar tresarisem cand am vazut nova 300 cp, pozele alea, motorul ala v8...
|
Quote:
|
ne cam aburesti....
|
https://www.dailymotion.com/video/x7t...nyos-1997_auto
Filmari cu novele...la munca. :) |
fuge puternic "cratita":D
|
La vreo poza cu proiectul sa nu ma mai astept, nu?
|
Eu zic ca e suficient ce s-a postat aici . Mai departe mi s-ar parea normal sa nu ne dea toate detaliile ce le-a facut la masina , micile secrete . Sunt facute din banii si timpul lui , nu vad de ce ni le-ar oferi noua pe gratis . In mare parte ....sasiu de nova , cusca , motor stiti ce e , mai mult de atat la nivel de informatii , parerea mea e ca costa , suspensii cv foarte dure si in rest...chestii normale ....rally stile
|
Am citit tot topicul si nu am vazut absolut niciun detaliu de la el. Doar zicea despre celelalte proiecte. Zi-mi si mie ce detalii despre cusca sau suspensii a dat?
|
Povesti de adormit copii.
Nu tu detalii.Nu tu poze. O sa fac si eu un topic ca restaurez un Maybach SW 42. Dar nu pot sa-l deschid ca nu pot sa dau detalii ca-mi furati ideea dar nici poze. Si marmota..... |
Bloc motor de VW dizel pentru a avea acea ungere in plus la pistoane , chiuala din cate stiu e de pe MK3 ABF , galerie admisie/evacuare custom , turbina nu stiu ce e , aici se poate jongla , stand alone , chiulasa tiganita bine , linia din cate stiu e de dizel , in afara de biele , baie dry sump , ambreiaj cu 6 padele , cutie ceva custom cu 6 rapoarte , diferite rapoarte finale , suporti motor+cutie schimbati + prinderea din poliamida , cusca e facuta la uzinele dacia , nu e nimic secret se vede in poze ce si cum , se poate face nu e problema . Legat de suspensii are ceva amortizoare extrem de dure Bilstein + arcuri custom , asta isi alege fiecare ce duritate vrea in functie de stilul de pilotaj . Se gasesc peste tot arcuri de astea si is si ieftine , telescoape nu se gasesc , dar face d-nul Codescu ce vreti voi , top mount reglabil (aka camber plate) iara se face relativ usor , bari de sabilizare asta nici eu nu stiu , sunt curios , pe fata s-a folosit punte de golf MK3 VR6 pentru a mari distanta dintre roti si pt a rezista la 300-350 CP , pe spate punte de R19 william , frane iara e usor , se pune aproape orice . Ca o mica paranteza de Porsche 911 model 90 sunt foarte usor de adaptat , sau de M-uri , iar pivoti si restu ansamblelor de la directie sunt de tip pillowball , se fac in bucuresti nu e problema . So.... no big deal:D bani sa fie
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning