Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Nova Factory car 300 cp (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/103167-dacia-nova-factory-car-300-cp.html)

StreetStyle22 01-08-10 18:21

Re: Dacia Nova Factory car 300 cp

Quote:

Originally Posted by al3xxxXpert (Post 3547408)
decat sa faci o DACIE....si cu 10000 de modificari tot DACIE e si cu banii care te-a costat sa o faci iti cumparai un golf 4 cred

Esti expert.Bravo.:peace:
Un adevarat pasionat auto,pasionat de tuning,prefera sa dea bani pe ceva mai vechi,si sa modifice,decat sa dea banii pe o masina stock,care v-a arata la fel ca alte 200.000 de modele din aceeiasi tara...Asta e esenta,sa fii diferit,sa fie total altceva, cu limita de bun simt ca sa nu o dai in kitch si tiganisme.
ciuperca gabriel ~ Salut,si eu sunt la fel de interesat de proiect,abia astept detalii noi.:D

nosturbina 01-08-10 19:17

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3557106)
Esti expert.Bravo.:peace:
Un adevarat pasionat auto,pasionat de tuning,prefera sa dea bani pe ceva mai vechi,si sa modifice,decat sa dea banii pe o masina stock,care v-a arata la fel ca alte 200.000 de modele din aceeiasi tara...Asta e esenta,sa fii diferit,sa fie total altceva, cu limita de bun simt ca sa nu o dai in kitch si tiganisme.
ciuperca gabriel ~ Salut,si eu sunt la fel de interesat de proiect,abia astept detalii noi.:D

Uite un om cu volanu la cap:))nu ca toti...ceilalti:D

maff_77 27-10-10 09:05

gata omul nostru s-a resemnat...
este clar ca nu va mai posta cu nici o poza nimic...
sa fim seriosi citesc topicul acesta de luni bune de zile si nimic
poate masina chiar nu o exista...

mrnej 24-11-10 22:09

Baiatu asta,minte ori minte,nu are ce poze sa pun,pacat ca atata lume a urmarit acest topic degeaba.

maff_77 25-11-10 01:14

Quote:

Originally Posted by mrnej (Post 3841436)
Baiatu asta,minte ori minte,nu are ce poze sa pun,pacat ca atata lume a urmarit acest topic degeaba.

clar...

golf.gti75 25-11-10 12:11

vand ca "merge treaba excelent" :)) off ce inseamna plictiseala. am avut o nova si chiar tresarisem cand am vazut nova 300 cp, pozele alea, motorul ala v8...

ciuperca gabriel 25-01-11 02:28

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 3553779)
Fiind direct interesat de munca ta, astept cu nerabdare noutatile!

baeti am lat si aparat si fac ceva timp si mai pun cite ceva scuze de absenta dar am tot lucrat revin

ynp_46 25-01-11 06:46

ne cam aburesti....

StreetStyle22 25-01-11 06:49

https://www.dailymotion.com/video/x7t...nyos-1997_auto
Filmari cu novele...la munca. :)

kamikaze_ph 10-03-11 13:23

fuge puternic "cratita":D

aditza579 06-07-11 19:13

La vreo poza cu proiectul sa nu ma mai astept, nu?

catalanu 07-07-11 18:28

Eu zic ca e suficient ce s-a postat aici . Mai departe mi s-ar parea normal sa nu ne dea toate detaliile ce le-a facut la masina , micile secrete . Sunt facute din banii si timpul lui , nu vad de ce ni le-ar oferi noua pe gratis . In mare parte ....sasiu de nova , cusca , motor stiti ce e , mai mult de atat la nivel de informatii , parerea mea e ca costa , suspensii cv foarte dure si in rest...chestii normale ....rally stile

aditza579 07-07-11 20:54

Am citit tot topicul si nu am vazut absolut niciun detaliu de la el. Doar zicea despre celelalte proiecte. Zi-mi si mie ce detalii despre cusca sau suspensii a dat?

cangri 07-07-11 21:12

Povesti de adormit copii.
Nu tu detalii.Nu tu poze.
O sa fac si eu un topic ca restaurez un Maybach SW 42.
Dar nu pot sa-l deschid ca nu pot sa dau detalii ca-mi furati ideea dar nici poze.
Si marmota.....

catalanu 07-07-11 22:47

Bloc motor de VW dizel pentru a avea acea ungere in plus la pistoane , chiuala din cate stiu e de pe MK3 ABF , galerie admisie/evacuare custom , turbina nu stiu ce e , aici se poate jongla , stand alone , chiulasa tiganita bine , linia din cate stiu e de dizel , in afara de biele , baie dry sump , ambreiaj cu 6 padele , cutie ceva custom cu 6 rapoarte , diferite rapoarte finale , suporti motor+cutie schimbati + prinderea din poliamida , cusca e facuta la uzinele dacia , nu e nimic secret se vede in poze ce si cum , se poate face nu e problema . Legat de suspensii are ceva amortizoare extrem de dure Bilstein + arcuri custom , asta isi alege fiecare ce duritate vrea in functie de stilul de pilotaj . Se gasesc peste tot arcuri de astea si is si ieftine , telescoape nu se gasesc , dar face d-nul Codescu ce vreti voi , top mount reglabil (aka camber plate) iara se face relativ usor , bari de sabilizare asta nici eu nu stiu , sunt curios , pe fata s-a folosit punte de golf MK3 VR6 pentru a mari distanta dintre roti si pt a rezista la 300-350 CP , pe spate punte de R19 william , frane iara e usor , se pune aproape orice . Ca o mica paranteza de Porsche 911 model 90 sunt foarte usor de adaptat , sau de M-uri , iar pivoti si restu ansamblelor de la directie sunt de tip pillowball , se fac in bucuresti nu e problema . So.... no big deal:D bani sa fie

All times are GMT +2. The time now is 00:21.

- Copyright 2026 4Tuning