![]() |
Re:
Quote:
Imi cer scuze daca m-am inselat. Noroc ca mi-ai spus ca acuma vroiam sa scot si oglinzile ca sa nu se mai agatze aerul de ele. Glumeam evident. :bunch: Sper sa intelegi. Si masina este facuta pentru viteza. Cu ceva modificari poti sa obtii performante foarte bune. De asemenea, daca te uiti sau studiezi despre cursele de drag, vei vedea ca multe dintre masinile care obtin locuri pe podium sunt automate. Parerea mea si din ceea ce am gasit eu ca informatii. Dar este posibil si sa ma insel. Iar masina, asa cum era cand era in Constanta nici macar de plimbare nu era buna, ca era vopsita ca dracu. Eu spun mai intai sa vedeti masina cum este acuma si nu cum era acum 2 luni si dupa aia sa va dati cu parerea. Multumesc Domnului ONO pentru accept si sper sa ne intalnim cat mai curand. Si apropo, daca nu iau bataie cum sa ma mobilizez sa ii cresc performantele? Mai ales ca spusesem din start ca vreau sa vad diferenta ca sa stiu si unde mai trebuie umblat in afara de motor. |
in afara de motor schimba cutia :wink:
ai si cutie man ca eu i-am dat-o lui Clement Succes in cursa cu Ono si-l felicit pt masina sa ai parte de ea,si la mai multe :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Dar hai sa ramanem ON TOPIC si restul sa vb la sectiunea TOYOTA. Multumesc Domnului ONO pentru accept si sper sa inchei cu restul care stiau masina discutia aici sau sa o mutam in alta parte ca nu are legatura cu restul Topicului. |
Ma bucur sincer ca .. atzi realizat si voi ca de-o pagina vbiti incontinuu despre toyota supra mk3 :)
Fratioru Ono e prea baiat ;) si-a luat-o de la oltcit :P de ce nu si-ar lua-o si de la o supra ? :) glumesc .. |
Adica nu are bicicleta destul de tunata pentru a face un OLCIT (si ma refer chiar la bicicleta de aia cu pedale) :D :D :D
|
1 Attachment(s)
nu mai , uite la ce ma refeream ..
omu stie sa faca show |
:lol: :lol: ce tare!!! :lol: :lol:
|
ono as avea si eu o intrebare ....unde o repari si cat costa revizia...ma intereseaza ff mult!!!
RESPECT |
Re: BOMBA MIDNIGHT RACERS !! LAMBORGHINI GALLARDO !!
cool, very cool.........
|
am modificat poza cu gallardo :D. Superba masina.
|
macar daca o faceai in burnout dar..slabe sanse:)
|
Quote:
|
pai normal:) cu niste fum pe roata ceva :)) ;)dar reflexiile sunt aceleasi:)) aleea nu se misca?:))
|
Lamborghini fara LSD-uri , cred ca-i facuta-n Turcia :D
Superba masina... ma bucur ca ruleaza prin Romania... Daca ajungi prin Arad dam o liniutza (tu cu spatele) ? desii... cred ca ma faci si-n lateral... :) :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning