![]() |
Re: Daewoo Nubira I
am schimbat discul de frana si rulmentul la ambreaj :)
am in schimb acuma o problema : la relantiu motorul trepideaza mai tare decat pana acuma iar in mers da sa se inece cate un pic :shock: buji + fise cumva ? stie cineva ? :-) |
cu trepidatia...incearca sa vezi daca tampoanele la motor sunt ok;)...
daca ai plecat "fulgerator" de la semafor de cateva ori:D...e posibil sa ai vreaun tampon rupt. |
Quote:
|
Quote:
catalizator filtru de aer incearca-le pe toate |
te superi daca imi colantez si eu masina intr-o culoare asemanatoare? :D
btw ai inmatriculat masina? ca parca am vazut ca ai numere rosii |
Care injector... ca e 16v :???: Trepideaza cand o calci? bujii, fise, bobina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o poti colanta cum vrei :P |
Inainte sa iti urez sa te impaci bine cu masina si sa nu iti faca probleme, am si eu niste intrebari...
Esti multumit de colantare? Pe la interior cum se vede? Poti pune niste poze de exemplu cand deschizi usa cum se vede in zona aripii sau pe interiorul usii? Sau la imbinari intre capota/bara etc? :) Multumesc daca o sa iti faci timp sa imi raspunzi :D Si acum vine urarea... sa faci milionu' de km fara sa ai probleme la masina :) |
Quote:
de multumit sunt multumit cum au lucrat baietii la ia (CarFashion) dar cu trecerea timpului o sa inceapa problemele . In primul rand tre sa ai mare grija la spalare , presinunea apei pe la colturi iti va creea mari probleme iar autocolantul va incepe sa se dezlipeasca Pe interior iti dai seama ca se vede destul de urat fosta culoare a masinii , se vede la usa atunci cand o deschizi , pragul se vede nasol , astea sunt riscurie atunci cand dai cu autocolant ! o sa incerc sa iti pun si niste poze . oricum sa nu va faceti vre`o idee ca acest autocolant va va tine o vesnicie. maxim 2 ani in conditiile in care chiar ai grija de ia , iar pt mine autocolantul a fost ceva de genul ca nu aveam banii necesari sa ii fac o vopsea frumoasa dar asta o sa urmeze probabil in maxim 2 luni , inca nu sunt hotarat ce culoare sa ii fac :P numai bine |
de ce nu o vopsesti culoarea asta. parerea mea ca da foarte bine pe masina plus ca iese si in evidenta
|
Quote:
|
nu prea da bine culoarea alba pe acest model...eu zic sa incerci sa pastrezi culoarea care este acum...arata super bine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning