![]() |
Re: E30 - HTC
Quote:
BBS-uriile sunt ale unui prieten si am facut doar o proba ca ma batea gandu sa-mi iau si eu asa ceva dar nu cred. |
e frumos si cu jante BBS, dar se poate si mai bine. lasa-le pe alea "vechi" ...
bafta! |
Quote:
|
Quote:
Si cu siguranta ne vom,vedea la Brasov. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Postez si eu cateva poze de la meetingul E30 care a,avut loc sambata si duminica la Brasov.
|
cf vere?..:D ,hai sa iti dau praguri fusta spate si eleron mtechnic 1 .pe 5 bete :D sa ai de rezera k imi trb bani sa fac masina:(
|
frumoasa masinuta, ce praguri ai pe ea?
|
Quote:
|
Felicitari pentru felul in care arata ursanu'.
Am auzit voci la meeting care ziceau ca atunci cand se vor face mari vor sa arate ca htc-u' :lol: Acuma fara gluma si lipsa de modestie, ai un urs demn de urmat, iar vocile le-am auzit pe bune ;). As fi vrut sa vad si eu una alta pe la ursul tau si sa te intreb cate ceva dar in alergatura mea pe acolo nu numai ca nu am prea avut timp, ci am uitat complet ca mai am si eu un urs care are nevoie de mine, sa mai aflu si eu una alta pentru el :cry: Multa bafta. |
Quote:
Sincer am ramas si eu uimit cand a venit cineva la mine (nu mai retin numele baiatului)si mi-a spus ca a vazut masina mea la meetingul din 2009 de la Ploiesti si a spus asa vreau sa arate si masina mea,iar pentru mine este mare lucru ca cineva a,avut ca model masina mea. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning