![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD
Quote:
normal asa ar fi, dar totusi, nu e cine stie ce, merge reparata, ca parca 100 de lei de fiecare data cand are o crapatura te seaca asa usor usor |
nu e deloc tiganie in cazul meu a fost o solutie buna pt ca nu mi-am permis sa dau 100 lei pe gropile noastre
|
O reparatie de genul asta nu va tine niciodata si va fi inestetica din aceasta cauza sunt tot mai multe masini neingrijite estetic cat si tehnic.
Nu am vrut sa bat nici un fel de apropo dand solutiile de reparatie fiecare face cum crede dar nu paote emite pretentii pt performanta,siguranta,confort si aspect Este doar parerea mea si nu am intentia sa jignesc pe nimeni |
ori mergi cu ea sparta
ori cumper alta:) |
6 Attachment(s)
cateva poze: (calitate slaba)
|
ce mai e nou pe la masina ?
|
imi place mult masina ta...e facuta cu gust
bafta in continuare si vezi tu ce faci cu buza aia |
Quote:
numai bn Quote:
Quote:
|
hai ca am chef de o bere gratis :)) ai scos marginea neagra de la numar si ai lipit numarul direct fara suport
|
Quote:
|
saptamana viitoare o sa vin acasa si duminica daca se mai tin intalnirile 4t vin si eu ca plec luni. stai calm ca nu te uit, tot dai berea :)) sau mergem joi seara :-"
|
Quote:
|
[QUOTE=t1grul;3298520]stiu e usor de zis sa cumpar alta, dar cu asta nu m-a prins nici macar luna, am sa incerc sa o repar, sa fac ceva frumos ;)
numai bn hm... faci cum vrei si eu o am umpic crapata si prefer sa o schimd decat sa incerc sa o repar |
ai lipit numarul cu ceva ? sau cum l-ai prins ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning