![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Quote:
Din ce material vroiai? Daca nu inca, fac si eu.. |
Inca nu mi-am facut..da vreau sa le torn direct din maska de la espero..nu separate.:D
|
in sfarsit ...! bv ... a si te-am vazut sambata seara la aqua-magic ... le ai ! solenza rosie nu ?
|
Incepand cu data de 13 ianuarie 2006 oricine este asteptat sa se inscrie in Asociatia Club Sportiv X-Team Racing Club Constanta. Pt. mai multe informatii si detalii puteti afla de la oricare dintre membi fondatori (CT-05-ZMA, CT-83- DTA, CT-28-TRA( Skoda Fabia ), CT-82-MDN, B-40-RDV, B-40-UAA, CT-80-TOY, CT-80-BMC ) si ne puteti gasi in fiecare seara la Sala Sporturilor din Constanta.
si ce fac ma bag cu japca in seama ... ? |
te comporti ca si cum v-ati cunoaste.:) te descurci u frate .succes
|
Quote:
ori ii contactezi pe forum .. ori te duci si vb cu ei k vrei sa intri in club .. nu cred k au mancat pe nimeni pana acu ;) |
vi la sala si spui ca vrei sa intrii in club
|
Primitzi si simpatizanti ......e doar o intrebare ..nu ca as avea de gand :D - Si daca tot nu ai de gand...pt. ce mai intrebi ...ca sa faci mai multe posturi ? ERY
|
acum cautam pe cineva ca sa ne spele masinile daca vrei esti ca si angajat :))))))
|
orice gluma are un sambure de adevar asa ca pregatiti hartiile ptr cartile de munca si u fugi si programeaza-te la vizita medicala:)))))
|
Quote:
|
....nu ai vazut ca am fost ironic .......trebuia sa se ia cineva de mine ...
|
Quote:
|
pai vrem sa fie o spalatorie SEXY :))
|
Bai ce e cu voi mai baieti ca in ultimul timp cam rar pe la sala v-ati schimbat locul sau ora ca nu prea mai dau de voi inainte nu era seara in care sa nu fiti acolo si acu cam rarut. V-ati gasit gagici si nu mai aveti timp de altceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning