![]() |
Re: Golf 3 vs. ... ?
lasa kiki cand va fi uscat de dai cu un G60 stock sa vedem atunci care pe care.
|
LAF-ule pune tata gume ce vrei tu de pe loc nu ma dai...daca esti asa convins pui o cola ramasag:D? nu o sa ma faceti sa regret ca am dat Bmw-u mai ales ca era busit rau... adu ori ce 2.5 aspirat si ne dam numa de pe loc ! ! ! cand vrei tu:) sti nr meu:D iar titanicu lu romeo S6 V8 4.2 sa avem mila...
|
Eu zic sa va potoliti cu toate certurile astea ca totusi nu au rost.
Asteptati sa se faca cald afara, pregatiti masinile asa cum trebuie si va intlniti atunci cand nimeni nu mai are nici o scuza. Legat de asta, mai prin aprilie asa va joinez si eu cu un mic r5, nu de alta dar sunt tare curios cum sta un 1.4 turbo 4L cu un 2.8 aspirat Vr6 (evident nici unul stock). Kiki lasa sa se faca uscat pe jos si cald afara si ne vedem si noi odata cand termin lista pt anul asta :D |
:lol:
Quote:
|
Quote:
|
vom vedea afa, cand consideri ca e uscat pe jos da si mie un PM nu neaparat sa ne dam dar poate sa stam si la o gargara...mai vb...
LAF-ule da tati ne dam pe un cico si un rand de beri acolo la voi la atelier...sa se simta bine si dr alban:)) pune blocantu gumele si dupa dezmembreaz-o pt ca sa rezolvam misteru:D |
Quote:
|
Eh...ar fi frumos sa fie 5-u in fata 2 masini :)...dar din pacate nu e chiar asa modificat ca sa fiu eu asa de sigur....si pana una alta mai tre sa rezolv problema intre scaun si volan :D:D:D:D
Oricum o sa fie o cursa interesanta oricum ar fi ....2 din 3...ca la carte.... Sa ne auzim cu bine si cu masinile intregi. |
Quote:
|
nu tati ei se refera la R5-u lui nu 5-aru tau...astept sa pui blocantu si gumele, sa se usuce si gata:P cand e gata a ta vreau sa ma plimbi putin cu herghelia de cai:P
|
Quote:
|
in seara asta e destul de uscat .... :-"
|
Kiki cu AFA interesanta combinatia vreau sa dau startu sa ma anuntati si pe mine cand se petrece actiunea :)
|
:) da si mie PM cu nr tau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning