![]() |
http://www.rs6.com/forum/showthread....&threadid=2645
am si eu o rugaminte la voi am gasit ceva pe net foarte interesant da r eu nu pre stiu engleza asa de bine imi pote spune cineva cam despre ce este vorba este un rs care are cica 1000cp uitativa si voi si dati duapa aia cu parerea va rog :lol: :lol: :lol: |
700CP, 1000 cu N2O, se pare ca motorul ala nu rezista decat la cateva liniute si dup-aia trebuie reconstruit. Unu' are dubii ca in alezajul ala se pot folosi brate de piston care sa tina 700CP.
|
lool merci mult frate :lol: :lol: :lol: nu prea stiu engleza :lol: si de unde is ai nu screi nu?? :lol: :lol: performante ceva nu scrie nu?? :lol: :lol: :lol:
|
pai nu scrie mare lucru tiam zis
scrie ceva de genu ca se da de cateva ori cu ya si dupa aya ii face motoru huh!! cam nasol si mai enu care zice ca sa intereseat el si ca nu a gasit pe nimeni care sa faca biele pt 700 de cai si cam atat in rest numai din astea : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: u know |
lol :lol: 1000 de cp mi se pare si mie putin exagerat :lol: 600 miar fi de ajuns pt inceput :lol: :lol: :lol:
|
lol bine ca mam chinuit degeaba sa inteleg ce ziceau aya pe acolo pt ca a scris si GSI la fel, sunt chior :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
las ca ai si tu destul cai (la masina :D :D :D :D :D ) :wink: :wink: |
:lol: :lol: :lol: lasa cati place ca sa citesti :lol: :lol: :lol: eu nu ma supar daca mai citesti :lol: :lol: :lol:
|
lol scuze
GSI nu a scris acelasi la fel a scris mult mai misto :wink: :wink: |
:lol: :lol: :lol: lool pai incearca sa scri tu mai misto mai citeste ce mai scriu aia pe acolo :lol: :lol: :lol:
|
Cata daca platesti tu bine iti fac eu totul din Titan.....dar sar putea sa ramai lefter dupa ce iti dau nota de plata???????
Eu iti garantez ca rezista la 700Cp fara probleme...... |
misto
ar trebui sa intri si tu pe forum la aya si sa le zici ,cine stie poate iese vro combinatie huh? :wink: :wink: |
Toti vor cai putere fara bani :lol: :lol: :lol:
Cand le spui ca trebuie sa bage peste 10-20 mii Eur in motor dau bir cu fugitii :lol: :lol: Si eu am niste planuri mari dar nerealizabile din cauza banilor asa ca ma abtin :cry: :cry: :cry: |
da dar ar fi totusi o ideea sa ne pov si noua...poate mai invatam cate ceva
ce zici huh? eu unu daca as avea niste idei as spune la toata lumea :D vezi dacia 1100 turbo :D :D :D :D :D :D |
Ce vrei sa se ia uni de mine cum fac eu cu tine? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ai si tu dreptate aici dar eu vam poveztit ce idei am ca speram ca poate ma ajutati cu niste sfaturi ,si nu ma supar ca va luati de mine, fiecare isi exprima pct de vedere.
si daca ma supar ce? imi trece. :D :D :D :D :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning