![]() |
@ polifem:nush cine era respectivul,stiu doar ca avea sticker de INSOMNIA pe luneta.........nu-l cunosc sa pot zice ca asa este el in general sau ca doar trecea printr-o pasa mai proasta in ziua respectiva,conteaza ca a \"facut\" ceea ce a \"facut\"
am scris intre ghilimele pt ca fapta nu este grava,dar nici OK......... atunci am tacut din gura.........nu am vrut scandal,pt ca puteam face,dar nu-mi sta in fire......ma intreb,tu cum ai fi reactionat daca cineva ti-ar raspunde intr-o astfel de maniera...? la intrebarea asta chiar astept raspuns....no offence |
Da' ono nu e si el \"baiat de bani gata\"?! Altfel cum de a reusit intr-un timp atit de scurt sa-ai faca astfel masina. Si pt ca a primit prea multa atentie, din cauza masini pe care o are, din partea unora se poarta astfel? Sau pt felul in care a fost primit in lumea voastra,din cauza masini, prea repede si cu bratele deschise se poarta asa....urit :( . Insomnia cum multi stiu a fost cel care a ridicat \"stacheta\" in ceea ce inseamna tuningul in Romania. Si au fost in strada mult timp, poate uni dintre ei prea mult.
P.S. :( |
@needbrain ... ideea e cum ai zis shi tu... poate omul trecea printr-o pasa proasta la ora aia,sau poate e o confuzie la mijloc si ai perceput tu raspunsul intr-un anume fel,sau cine stie, ideea e ca nu poti sa categorisesti o persoana doar dintr-o chestie ca aceasta.Pentru ca nu ai stat de vorba cu acel om si nu stii mai nimic ce-i cu el!!!
Cat despre ce as fi facut eu ... as fi foarte INDIFERENT mai ales intr-o chestie ca asta, nu ma deranjeaza atitudinea oamenilor pe care nu ii cunosc si de care nu imi pasa, mai degraba ma simt jignit cand cei apropiati sau cunoscuti arunca vorbe aiurea fara un fundament.!!!' |
si-a pus Gusu sistemul audio in masina?.. astept un raspuns ;) si daca da si niste poze ;)
|
Re:
Quote:
@mara ... merci!!! |
mmmm nush de ce dar mi-e cam greu sa cred.bag mana-n foc ca te-ar deranja o astfel de reactie a cuiva caruia ii pui o simpla intrebare,dar.....fie ca tine
|
loool needbrain, deci frate imi pare rau si imi cer scuze daca ti-am lasat impresia asta, dar sa sti ca nu sunt genul de om care sa faca faze de genul asta, imi place mereu sa las loc de bunaziua si ca tot am ajuns sa postez aici vreau sa zic si eu o chestie de m-a deranjat la ce a zis ono... u ii respecti pe copii de bani gata daca sunt smecherasi? stai putin smecherasi in ce sens? ce intzelegi u prin smecherasi? pt mine e acel om care e plin de el, de ce are si se lauda ca un carnat, si daca el are ceva ce alti nu mai au se crede mare si tare... si da nu incerc sa fac nici o iluzie acum :roll:
p.s: a si needbrain daca unii sunt aroganti nu inseamna ca toti suntem, mi-am patit prea multe de genul asta ca sa fac si eu la fel altora |
Can I laugh ?! :roll:
|
la multi ani baieti si petrecere frumoasa
totusi exagerata treaba cu insomnia si restul,sa fim seriosi,voi sunteti poate 20 insi maxim,pana si speedline are mai mulyti membri cred(no ofence) |
Re:
Quote:
|
ma baiatule,eu nu vreau sa ma cert cu tine,mai ales k stai k si mine p bd decebal si cine stie poate ma bati ;)
eu am zis la multi ani si i-am raspuns tipului kre a zis k la voi s termina fenomenul auto prin remarci kre l facem la scoala generala,auzi mercedes si celelalte masini oi fi postat eu aiurea,dar cum s face k tocmai tu ai sarit k ars,mereu s atak cineva,voi nu stiti sa ascultati opinii sau toti trebuie sa va asculte si sa va urmeze??? |
Re:
Quote:
Probabil ca baietii din MR au observat ca nu sufar ca unii dintre voi si de asta mau acceptat printre ei, am destula viata de strada incat sa stiu ce inseamna respekt pt cei din jur. Intrebare: Voi veniti cu parintii la petrecerea voastra sau va lasa de data asta singuri ma Insomniacilor? Ne primiti si pe noi? Dar sa stiti ca suntem multi chiar f multi si unul fara altul nu venim, si in alta ordine de idei suntem si mari asa ca fizic. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Dca tot va simtiti atat de importanti dc dreaq nu va scoateti papuselele pe care le detineti pe strada la intrecere unde acolo se castiga respectul. Nu tie ma adresez Poliferm pt ca am auzit ca tu nu ai masina. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning