Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 318 Cabrio - RLG (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/100732-e30-318-cabrio-rlg.html)

ady_doom 12-10-10 19:04

Re: E30 - 318 Cabrio - RLG

Salut!
Tu stai in Popesti,nu?sau te duci pe la dodo....
Masina e crima, am stat in fata ta intr-o seara si am admirat masinuta asta de la ira pana la big....e foarte tare!
Ce sa zic....sa ai grija de ea ca e bijuterie.
Sal

Vlad_18RLG 03-11-10 04:10

salutare din nou!
In luna iulie masina a suferit un accident, in partea stanga spate... pe la targul vitan se decoperta asfaltul si am incetinit (nu brusc) pt ca eraau diferentele alea de nivel care le fac astia de la drumuri, si un nene cu un Audi A6 era cu gagica in masina si nu a vazut cand eu am franat (probabil era ocupat cu domnita) a tras stanga sa ma evite dar n-a mai avut spatiu si a intrat in mine.
Rezultatul: bara, stop, aripa, fusta si evacuare rupta din fata de la flanse.
Ne-am dus la Politie, dupa care m-am dus la asigurari din pacate la EuroIns.
Mi-a facut constatarea, si la toba mi-au dat reconstatare. Constatatorul a plecat in concediu si am asteptat 3 saptamani dupa el, dupa care mi-a zis ca nu imi poate inlocui traseul pt ca l-am taiat eu cu flexul (!!). Am lasat-o asa si cand am cerut acceptul de reparatie,pe 15 august, la service-ul unde am dus masina mi-au raspuns ca nu imi pot da acceptul pt ca dosarul se afla la Cercetare-Frauda pt a verifica veridicitatea accidentului.
Am ramas masca si totodata m-am resemnat, fiind constient ca o sa o repar pe banii mei.
o sa pun cateva poze zilele astea.

Vlad_18RLG 03-11-10 04:20

4 Attachment(s)
Azi am mai mesterit pe la masina, putin estetic si putin la mecanica...

-am schimbat farurile cu angel-eyes cu unele galbene
-am vopsit nasul si cercurile farurilor negru mat
-am schimbat stopul spart
-am schimbat capetele de bara si bieletele de directie pt ca imi troncanea rau de tot la cea mai mica gropita.

Multumiri Nicu de la Turbotechnik Garage
poze...

PDV_1989 03-11-10 10:14

Cat de bine poate sa se vada cu farurile galbene;),
Frumos rau ursu.

Vlad_18RLG 03-11-10 12:38

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3780934)
Cat de bine poate sa se vada cu farurile galbene;),
Frumos rau ursu.

Ms frumos bai PDV-ule! eram sigur ca o sa postezi dinainte sa deschid topicul :D

jakal 03-11-10 12:44

fitza masina......;)

cat te-au costat farurile?.........

PDV_1989 03-11-10 13:56

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 3781205)
Ms frumos bai PDV-ule! eram sigur ca o sa postezi dinainte sa deschid topicul :D

Pai nu trebuie sa fim la zi cu "stirile":D?
Bafta cu cabrioleta si ai grija de ea ;)

Vlad_18RLG 03-11-10 14:14

Are cineva idee cu ce pot sa lipesc oglinda de parbriz?

Vlad_18RLG 03-11-10 14:25

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3781221)
fitza masina......;)

cat te-au costat farurile?.........

Ms frumos vere! Farurile au fost cadou :D

PDV_1989 03-11-10 14:31

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 3781419)
Are cineva idee cu ce pot sa lipesc oglinda de parbriz?

Gasesti la magazin de piese auto solutie pentru lipit oglinda de parbriz. Este un mic tub si iti mai da un material cam de 1,5cm care il pui intre oglinda si parbriz.
Cauta la magazin ca trebuie sa gasesti:D

ady_viteza 03-11-10 19:20

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 3780454)
salutare din nou!
In luna iulie masina a suferit un accident, in partea stanga spate... pe la targul vitan se decoperta asfaltul si am incetinit (nu brusc) pt ca eraau diferentele alea de nivel care le fac astia de la drumuri, si un nene cu un Audi A6 era cu gagica in masina si nu a vazut cand eu am franat (probabil era ocupat cu domnita) a tras stanga sa ma evite dar n-a mai avut spatiu si a intrat in mine.
Rezultatul: bara, stop, aripa, fusta si evacuare rupta din fata de la flanse.
Ne-am dus la Politie, dupa care m-am dus la asigurari din pacate la EuroIns.
Mi-a facut constatarea, si la toba mi-au dat reconstatare. Constatatorul a plecat in concediu si am asteptat 3 saptamani dupa el, dupa care mi-a zis ca nu imi poate inlocui traseul pt ca l-am taiat eu cu flexul (!!). Am lasat-o asa si cand am cerut acceptul de reparatie,pe 15 august, la service-ul unde am dus masina mi-au raspuns ca nu imi pot da acceptul pt ca dosarul se afla la Cercetare-Frauda pt a verifica veridicitatea accidentului.
Am ramas masca si totodata m-am resemnat, fiind constient ca o sa o repar pe banii mei.
o sa pun cateva poze zilele astea.

Du-te la comisia de supraveghere a asigurarilor....cei de la euroins ca si de altfel majoritatea celorlalte firme de asigurari "fantoma" sunt niste jeguri care nu fac decat sa dea tepe si sa faca orice pentru a nu plati.
Gasesti pe net nr de tel de la CSA si fa-le o reclamatie....fac pariu ca in doua zile ai dosarul rezolvat;)

Culoarea ursului e de exceptie:D....imi place la nebunie:D

Tweety_rzw 03-11-10 19:22

Super cu farurile galbene , şi repară mai repede spatele şi bara faţă că în rest e ţiplă :X !

Vlad_18RLG 04-11-10 03:48

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3782330)
Du-te la comisia de supraveghere a asigurarilor....cei de la euroins ca si de altfel majoritatea celorlalte firme de asigurari "fantoma" sunt niste jeguri care nu fac decat sa dea tepe si sa faca orice pentru a nu plati.
Gasesti pe net nr de tel de la CSA si fa-le o reclamatie....fac pariu ca in doua zile ai dosarul rezolvat;)

Culoarea ursului e de exceptie:D....imi place la nebunie:D

ms frumos! ar fi o treaba si cu asta cu csa-ul dar nu stiu ce sa zic pt ca masina nu mai e cum era la accident, adica i-am sudat tobele, am schimbat stopul si am mai facut km si am inteles ca nu ai voie sa faci reparatii la masina pana nu iti dau ei acceptul...

Vlad_18RLG 04-11-10 03:54

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3782333)
Super cu farurile galbene , şi repară mai repede spatele şi bara faţă că în rest e ţiplă :X !

pai o sa le repar dar pt asta trebuie sa stea masina in service, pt ca la spate trebuie indreptata pe cal si dupa aceea vopsita la cuptor si cum eu fac destui km pe zi nu prea imi vine sa renunt la ea,,,

waste31 04-11-10 11:52

Belea rau culoarea,si ii sta bine cu ochelari de ceata. sa ai numai zile insorite cu el :)

All times are GMT +2. The time now is 10:06.

- Copyright 2026 4Tuning