![]() |
Re: E30 - 318 Cabrio - RLG
Salut!
Tu stai in Popesti,nu?sau te duci pe la dodo.... Masina e crima, am stat in fata ta intr-o seara si am admirat masinuta asta de la ira pana la big....e foarte tare! Ce sa zic....sa ai grija de ea ca e bijuterie. Sal |
salutare din nou!
In luna iulie masina a suferit un accident, in partea stanga spate... pe la targul vitan se decoperta asfaltul si am incetinit (nu brusc) pt ca eraau diferentele alea de nivel care le fac astia de la drumuri, si un nene cu un Audi A6 era cu gagica in masina si nu a vazut cand eu am franat (probabil era ocupat cu domnita) a tras stanga sa ma evite dar n-a mai avut spatiu si a intrat in mine. Rezultatul: bara, stop, aripa, fusta si evacuare rupta din fata de la flanse. Ne-am dus la Politie, dupa care m-am dus la asigurari din pacate la EuroIns. Mi-a facut constatarea, si la toba mi-au dat reconstatare. Constatatorul a plecat in concediu si am asteptat 3 saptamani dupa el, dupa care mi-a zis ca nu imi poate inlocui traseul pt ca l-am taiat eu cu flexul (!!). Am lasat-o asa si cand am cerut acceptul de reparatie,pe 15 august, la service-ul unde am dus masina mi-au raspuns ca nu imi pot da acceptul pt ca dosarul se afla la Cercetare-Frauda pt a verifica veridicitatea accidentului. Am ramas masca si totodata m-am resemnat, fiind constient ca o sa o repar pe banii mei. o sa pun cateva poze zilele astea. |
4 Attachment(s)
Azi am mai mesterit pe la masina, putin estetic si putin la mecanica...
-am schimbat farurile cu angel-eyes cu unele galbene -am vopsit nasul si cercurile farurilor negru mat -am schimbat stopul spart -am schimbat capetele de bara si bieletele de directie pt ca imi troncanea rau de tot la cea mai mica gropita. Multumiri Nicu de la Turbotechnik Garage poze... |
Cat de bine poate sa se vada cu farurile galbene;),
Frumos rau ursu. |
Quote:
|
fitza masina......;)
cat te-au costat farurile?......... |
Quote:
Bafta cu cabrioleta si ai grija de ea ;) |
Are cineva idee cu ce pot sa lipesc oglinda de parbriz?
|
Quote:
|
Quote:
Cauta la magazin ca trebuie sa gasesti:D |
Quote:
Gasesti pe net nr de tel de la CSA si fa-le o reclamatie....fac pariu ca in doua zile ai dosarul rezolvat;) Culoarea ursului e de exceptie:D....imi place la nebunie:D |
Super cu farurile galbene , şi repară mai repede spatele şi bara faţă că în rest e ţiplă :X !
|
Quote:
|
Quote:
|
Belea rau culoarea,si ii sta bine cu ochelari de ceata. sa ai numai zile insorite cu el :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning