Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

bo$$u 23-11-08 21:17

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Postez si eu ultima mea lucrare sper sa va placa..

... am uitat de geamu ala dupa usha din stanga , a fost prea tarziu cand l-am vazut deja inchisesem photoshopu' :cry:

Gabi 23-11-08 21:34

Dacă maşina are LSD, de ce se mai vede uşa din dreapta ? Şi de ce trebuie să mâzgăleşti tot timpul farurile în halul ăsta ?

De multe ori m-am gândit că... maşinile astea, ca şi idei puse în practică, ar putea fi mâine, poimâine, maşinile voastre de zi cu zi, şi şi-ar găsi cu siguranţă un loc în galeria kitsch tuning !

cipskate69 23-11-08 21:39

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1882542)

... am uitat de geamu ala dupa usha din stanga , a fost prea tarziu cand l-am vazut deja inchisesem photoshopu' :cry:

iti cam vireaza spatele ;)

Gabi 23-11-08 21:42

Acum am văzut că de fapt ţi-a fost lene să mai modifici uşa originală din dreapta şi am mai observat că forma de pe aripa nu se regăseşte şi pe uşă. Nici n-aş vrea să văd maşina cu uşa închisă :lol:

Rares_CRM 23-11-08 21:44

Gabi :lol: ai fost cam dur.. dar sa stii ca ai mare dreptate :lol:

Roata din spate e cam stramba... usa din partea soferului e cam lunguiata, arata destul de ciudat..

Gabi, vreau si eu niste comentarii dure din partea ta, pt ultima mea lucrare :) postata pe pagina anterioara, mersi :)

Fily 23-11-08 21:46

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1882542)

eu ti-am spus-o mai demult,doar poate in alt fel...nu prea ai treaba cu vt,nu ti cont de sfaturi si nu progresezi deloc.in fine..ai ales sa vb urat cu mine atunci....
acum..k ti-au spus mai multi ce si cum,sper sa intelegi.

PS:n-o sa uit pm ce mi l-ai lasat...asa k...bafta in orice lucru vei face in continuare.;))

Gabi 23-11-08 21:48

Rareş: n-am fost dur deloc ! Atâta timp cât mai şi spune că a văzut după ce a închis programul, e clar că i-a fost lene să-l redeschida.

Legat de lucrarea ta... nu e mare lucru de comentat. Reflexiile sunt prea puternice şi nu urmăresc formele maşinii, iar pe plafon lipsesc cu desăvârşire.

Rares_CRM 23-11-08 21:51

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1882612)
Rareş: n-am fost dur deloc ! Atâta timp cât mai şi spune că a văzut după ce a închis programul, e clar că i-a fost lene să-l redeschida.

Legat de lucrarea ta... nu e mare lucru de comentat. Reflexiile sunt prea puternice şi nu urmăresc formele maşinii, iar pe plafon lipsesc cu desăvârşire.

mersi, in concluzie am m-ai progresat? :rolleyes2

EaGle 23-11-08 21:53

1 Attachment(s)
Lasand la o parte luminile care chiar nu se potrivesc in fata :lol: ... pentru lucrare facuta in circa o ora, ce mai era de luat in considerare si am uitat ? :|

PS:Originalul este pe pagina precedenta...

!41! 23-11-08 21:55

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1882254)
ma bucur ca te-am inspirat.....a iesit bine imi place....felicitari

roata spate e putin off angle parerea mea

merci . da asa e cu roata spate si mai are cateva greseli . o sa o retusez candva .

Rares_CRM 23-11-08 21:56

@Eagle: spoileru spate, pragu intercooleru, si ce ai m-ai pus pe-acolo, sunt la o rezolutie mai mica..se vad cam naspa, cel putin pragu si spoileru din spate (probabil e un brush facut la repezeala) :) in rest e ok pentru o lucrare facuta intr-o ora ;)

Fily 23-11-08 21:59

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1882625)
Lasand la o parte luminile care chiar nu se potrivesc in fata :lol: ... pentru lucrare facuta in circa o ora, ce mai era de luat in considerare si am uitat ? :|

PS:Originalul este pe pagina precedenta...

pe langa ce o zis crm eu as mai vrea sa adaug -> jentile au reflexii...iar masina se afla in studio...
no offence..peace :peace:

shantzu 23-11-08 22:04

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1882634)
pe langa ce o zis crm eu as mai vrea sa adaug -> jentile au reflexii...iar masina se afla in studio...
no offence..peace :peace:

spitzele jantei nu au voie sa se reflecte in buza ei ? sau la ce reflexii te referi tu ?

EaGle 23-11-08 22:07

Reflexiile e si normal sa fie pentru ca bordura e cromata si reflecta spitele :lol:
Spoilerul era de la o poza cu rezolutie mai mare :D

Multumesc de comentarii guys ;)

Fily 23-11-08 22:07

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1882643)
spitzele jantei nu au voie sa se reflecte in buza ei ? sau la ce reflexii te referi tu ?

pe jenti sunt reflexi de pomi vegetatie...sau ceva de genu...mie asa mi se par alea.dak ma insel imi pare rau...

All times are GMT +2. The time now is 15:55.

- Copyright 2026 4Tuning